Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális hogy a laptop minden...

Normális hogy a laptop minden órában-2 órában kikapcsolt állapotban 1 százalékot merül kb? Akksi 9% elhasználódott. Imént volt gari szervizbe ahol komplett lapot cseréltek, de újra ezt tapasztalom. Akksit nem cseréltek mert az nem garis gondolom.

Figyelt kérdés

2023. márc. 11. 09:58
 1/3 P.O.C. ***** válasza:
76%
Mindegyik merül kikapcsolt állapotban, bár ilyen sokat nem szoktak.
2023. márc. 11. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én laptopom 1%-kot se merül egy éjszaka alatt. Valami probléma biztos, hogy van vele. Az USB csatlakozásban szoktál hagyni valami eszközt? Nekem volt olyan laptopom, hogy az USB 3.0 portban állandóan volt feszültség és az merítette az aksit ha benne hagytam valamit.

Ne hagyd magad ha van garancia rá, vissza kell vinni a szervizbe. Biztosan honnan tudod, hogy kicserélték az alaplapod?

2023. márc. 11. 11:37
 3/3 MolotovPunk ***** válasza:
Általában mindig 100%-ig feltöltöm a laptopom, aztán kapcsolom le az elosztót, de van hogy 1-2 napig nem is használom, viszont ha nem megy a laptopom akkor szinte semmit sem merül. Szerintem a te laptopodnál lehet valami probléma, ha akkor is merül mikor ki van kapcsolva teljesen.
2023. márc. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!