Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lapok elakadását okozhatja...

A lapok elakadását okozhatja hogy a nyomtatóm elhasználódott?

Figyelt kérdés
Lehet ez a baja? 2,5 èves Canon pixma mx495 nyomtatómban mostanában egyre sűrűbben elakadtak benne a lapok. Pedig mióta megvan ugyan azt a fajta Auchanos 75-80g-os lapokat vesszük bele. Kb 3 hónapja csinálja. Full új gyűrődès ès szakadás mentes lapok. A tesztlapok alapján 10 ezer oldal felett jár egy kicsit a kinyomtatott lapok száma

2021. máj. 30. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Csinálj egy görgőtisztítást
2021. máj. 30. 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Görgő, alsólemez mindent végigfutattam már amit csak lehetett többször is és mégse. Behúzza, pár milit visszatolja majd kijelzi hogy elakadt. Most meg ( ma ) elkezdte azt csinálni hogy beleszaggat a lapok oldalába.
2021. máj. 30. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk a 10.000 oldal 2,5 év alatt elég sok

Ilyen aktív használatra inkább egy lézernyomtatót javasolnék.

Egyébként lehetséges, hogy ennyi volt neki, elkopott a laptovábbító része.

2021. máj. 30. 14:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Az szívás. Egyébként összeadtam amit az eddigi patronokkal nyomtattunk, és nyomtattam a jelenlegivel is. A végeredmény 12600 oldal lett 2019 január óta.
2021. máj. 30. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
#Igen, csak nagyon sokat nyomtatunk szinessel is. Tesóm pl egyetemre jár és neki kell hogy szines legyen a rajzokhoz, ábrákhoz. Most majd próbálok kicsit drágábbat venni meg olyat amire tudok külső tintatartályt kötni.
2021. máj. 30. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!