Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő aki azért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki azért nem ismerkedik mert szegény? Folyton anyagi gondjai vannak, régi elhasználódott bútorok a házban stb., és ezt szégyenli?

Figyelt kérdés
És ezért inkább nem ismerkedik.
szept. 9. 11:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, hogy van.

Sokezer egyedülálló, potenciálisan párkereső korban levő nő van Magyarországon. Lehetséges, hogy akad köztük ilyen is.

Az egy másik kérdés, hogy ez nem kéne, hogy visszatartsa az ismerkedéstől, de ez az én véleményem.

szept. 9. 11:06
 2/23 anonim ***** válasza:
54%
Van, régen én. Már párom is van, még egy régi, de felújított, új, bár nem luxi bútorokkal ellatott hazám is, de még erre is kaptam fitymalast munka ügyben itt járt minisztériumi kabinet főnöktől, szóval olyan mélyen belémégett h csóringer vagyok, hogyha elvalnank, megint nem mernék emiatt ismerkedni. Biztos más nő is így van ezzel.
szept. 9. 11:13
 3/23 anonim ***** válasza:
26%

Biztos van, csak épp nem jellemző, mármint az indok.

A csóró nők pont azért keresnek maguk mellé valakit, hogy ki tudjanak kerülni abból az állapotból. Ezért nem mindegy nekik, hogy van-e saját autója, háza és mennyit keres a munkájával a férfi. 🙄

szept. 9. 11:23
 4/23 anonim ***** válasza:
18%

Én jól keresek, és nekem sem mindegy a párom anyagi helyzete...

Amúgy a nagy számok törvénye alapján nyilván van ilyen nő, habár ez nekem azt sugallja, hogy nem a maga szintjén keres társat.

szept. 9. 11:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

2: "munka ügyben itt járt minisztériumi kabinet főnöktől"

Munkaügyben miért járkálnak a lakásodba?

Hogy mer egy munkatársad megjegyzést tenni a lakásodra? Hát nem a munka miatt ment oda? Neki észre se lett volna szabad vennie ott semmit. Egyébként meg visszaszólhattál volna, hogy intézzen el neked egy kiadós fizetésemelést, aztán majd nem ilyen bútorok közt fogsz lakni.

szept. 9. 11:25
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem a munatarsam volt. Anyukájanak vásárolt tőlem egy kézműves terméket, és várnia kellett nálam az anyja közelbe érkező vonatara. Én hülye meg kedvesen leültettem egy kavéra. Körülnézett, beszélgettünk, S mondta H milyen más a pesti élet, mint a vidéki ( vidéken voltunk épp) és hogy milyen kérókban jár a kollégainal bulikban, fitymalóan: nő nem ilyenekbe..... Mondom szívesen a kavét.
szept. 9. 11:30
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Kit erdekel ez. Akit erdekel valaki legyen no vagy ferfi az nem emiatt fog lekoptatni, de ha meg is akkor annyit is er.
szept. 9. 11:30
 8/23 anonim ***** válasza:
55%
Semmi köze az ismerkedéshez🤣Aki jó nő,azt viszik hamar.
szept. 9. 11:35
 9/23 anonim ***** válasza:
20%
Aki emiatt szorong, az egyértelműen nem a saját szintjén keresgél.
szept. 9. 11:36
 10/23 anonim ***** válasza:
20%

#4 „Én jól keresek, és nekem sem mindegy a párom anyagi helyzete...”

Fától az erdőt.

Sebaj elmagyarázzuk. A „nekem sem mindegy…” és a „pont azért, hogy…” között éppen csak annyi a különbség, hogy egy jól kereső nőnek ez csak egy tényező a sok közül, míg egy csóró nőnek a szükség miatti elsődleges fő szempont.

szept. 9. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!