Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ismerkedni, ha a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ismerkedni, ha a nők tényleg olyan rossznak látják a férfiakat, ahogy itt leírják?

Figyelt kérdés

Igazából most minden abba az irányba mutat, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra. Anyagilag megállnak a lábukon, gyereket egyre kevesebben akarnak, élvezhetik a szingli életforma nyújtotta kényelmet, utazhatnak, élményeket gyűjthetnek, ha meg szexelni akarnak, úgyis találnak rá bőven jelentkezőket. A médiában, sorozatokban és itt az oldalon is ez jön át. Nagyon sok válasz igazából gúnyos és önbizalomromboló is, vagyis úgy van megfogalmazva, hogy éreztesse a férfiakkal, hogy nekik van nagyobb szükségük és kevesebb lehetőségük a szexre.

Persze a társasági életben valahogy máshogyan van, a rokonságomban és a baráti körben a legtöbb teljesen normálisnak tűnik, nem szokták habzó szájjal szidni a férfiakat és inkább a családos életformát szeretnék, de lehet viszonylag konzervatív közegben mozgok. Kezdem néha feltenni a kérdést, hogy hát ha úgyis csak a rosszat látják bennem, akkor mi értelme lenne ismerkedni. Végülis nem kötelező párban élni, egymást tiszteletben kell tartani és ennyi.

szept. 9. 10:36
 81/113 anonim ***** válasza:
41%

Pedog van igaza a 79- nek.

Tényleg nem túl jó most a kapcsolat a két nem között.

Én azt vettem észre, vagy legalábbis azt tapasztalom, hogy a nők pl iszonyatosan lenézik a férfiakat.

Főleg ha valaki nem mondható hú de jó pasinak.

Az átlagos, hétköznapi, közepes külselyű férfiak olyanok lettek a nők szemében, mintha leprások lennének.

Nagyon degradálják most a nők a férfiakat.

Ezt érzem egy boltban, egy piaci vásárlásnál, bárhol.

Múlthéten elmentem egy bank fiókba. Női ügyintézőhöz kerültem.

Nem tudta megoldani a problémát, de látszott hogy nemis akarja.

Bezzeg, ha egy kigyúrt, jó megjelenésü 30- as macsó ült volna előtte.

Bele se merek gondolni.

Másnap egy másik fiókban egy férfi ügyintéző 2 perc alatt megoldotta a problémát.

Én már sokszor nem merek a nőkhöz még szólni sem, mert érzem a fölényes stílusukat.

Pedig nagyon hiányzik a női társaság.

Most nem a szexre gondolok, hanem úgy álltalánosságban.

Az elmúlt 3 évben alig alig beszéltem nővel.

Hiányzik ám nagyon. 😥😢

szept. 11. 23:29
 82/113 anonim ***** válasza:
69%

Azokkal a nőkkel nem érdemes ismerkedni, akik rossznak látják a férfiakat. Én alapvetően kerülöm őket és kinézettől függetlenül nem foglalkozom velük. Ahogy azokkal sem, akik játszmáznak és elég jó radarom van arra, hogy kik azok, akik kontrollmániások.

Olyan nőt keresek, aki hajlandó egyenrangú félként kezelni. Én nem akarok főnökösködni egy kapcsolatban, de nem is tűröm el, hogy velem bárki ezt tegye. Nem kell tökéletesnek lennie, én sem vagyok az, de ha csak olyat nővel lenne lehetőségem kapcsolatban lenni, aki még a fentieket sem tudja megugorni, akkor inkább az egyedüllét, vagy akár konkrétan a magány.

szept. 12. 05:15
 83/113 anonim ***** válasza:
14%
81# ne haragudj,de az ilyen szituacos belemagyarázás csak nektek ferfiaknak jut eszetekbe...az már nem, hogy az ügyintéző nő csak fáradt volt,vagy flegma alapból barkivel...peeersze minden nő a kasszaban a casanovat várja hogy legyen kivel szelesen mosolyogva csevegni,hagyjuk már... legtöbben leharcolt keves penzert gurcolo szerencsetlen aki se rád se senki masra rohadtul nincs kedve vigyorogni
szept. 12. 08:07
 84/113 anonim ***** válasza:
23%
Ja és még valami. A legtöbb nő baromira nem néz le vagy folenyeskedik a férfiak fölött. Az hogy te tipikusan ezeket a plázapicsa jellegű alacsony iqju nőket veszed észre,a te bajod. A legtöbb nő attól hogy nem akar ismerkedni emberi modon fog reagálni ha te is emberi modon kozelited meg
szept. 12. 08:09
 85/113 anonim ***** válasza:
70%

Azért sokat elárul az itteni válaszolokról, hogy nem a levegőbe nézik a pasit ha szerintük nem elég jó pasi egyenesen gyűlölik és megalázzák emiatt.

Ha valóban levegőnek néznék őket akkor nem reagálnának a válaszaikra még a hisztikre sem.

szept. 12. 08:30
 86/113 anonim ***** válasza:
62%

Szerencsére hamar kiszúrom az ilyen nőket, bár tapasztalatom szerint egyre több az ilyen nő, amelyik túlértékeli magát, és ő akarja a kapcsolatban hordani a nadrágot.

A mai nők többsége alapos szereptévesztésben él, talán ennek tudható be az is, hogy egyre többen élnek szingli életet.

szept. 12. 15:12
 87/113 anonim ***** válasza:
30%
Volt egy férfi kollégám aki ugyanígy panaszkodott, hogy a nők lenézik, megalázzák csak mert nem jóképű, nem izmos és nem gazdag. Közben meg láttuk hogy hogyan próbálkozik nőknél, undorító perverz módon. Ki is rúgták szexuális zaklatás miatt. Ja, és gyakorizik, szóval ő egy azok közül itt akik itt írnak, hogy milyen szemetek a nők. Aztán a valóság meg ugye... és hány ilyen lehet itt.
szept. 12. 15:15
 88/113 anonim ***** válasza:
7%

Én ugyanígy látom már vagy 20 éve. A 80-20 szabály érvényesül már régóta. Ha nem a 20%-ba tartozol, akkor jobb feladni.

A vágyak azonban ettől még nem szűnnek meg, erre sajnos nincs tippem.

szept. 12. 15:26
 89/113 anonim ***** válasza:
0%
Ne is szűnjenek meg azok a vágyak! Csak kínozzák tovább az ilyen nőket...😁
szept. 12. 16:45
 90/113 anonim ***** válasza:
43%

Egész másképp viselkednek a nők a minőségi, tökéletes, hibátlan férfiakkal.

A lenéző, un semmibe vevő stílus az csak azokkal szemben van, aki nem minősül nagyon jó pasinak.

Akit magukhoz képest ficsúrnak tartanak.

A nagyon szép, nagyon jó alakú csinos nők meg szinte lebegnek a föld felett.

Tudják, hogy nagyon kelendőek, és nagyon sok a magányos férfi.

szept. 12. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!