Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni, ha a nők tényleg olyan rossznak látják a férfiakat, ahogy itt leírják?
Igazából most minden abba az irányba mutat, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra. Anyagilag megállnak a lábukon, gyereket egyre kevesebben akarnak, élvezhetik a szingli életforma nyújtotta kényelmet, utazhatnak, élményeket gyűjthetnek, ha meg szexelni akarnak, úgyis találnak rá bőven jelentkezőket. A médiában, sorozatokban és itt az oldalon is ez jön át. Nagyon sok válasz igazából gúnyos és önbizalomromboló is, vagyis úgy van megfogalmazva, hogy éreztesse a férfiakkal, hogy nekik van nagyobb szükségük és kevesebb lehetőségük a szexre.
Persze a társasági életben valahogy máshogyan van, a rokonságomban és a baráti körben a legtöbb teljesen normálisnak tűnik, nem szokták habzó szájjal szidni a férfiakat és inkább a családos életformát szeretnék, de lehet viszonylag konzervatív közegben mozgok. Kezdem néha feltenni a kérdést, hogy hát ha úgyis csak a rosszat látják bennem, akkor mi értelme lenne ismerkedni. Végülis nem kötelező párban élni, egymást tiszteletben kell tartani és ennyi.
53
Te meg nem tudsz olyan évet mutatni, amelyben ez a két változó ne mozgott volna együtt. :D
Na de mindegy, feladom, kár veled vitatkozni.
De igen, férfi vagyok, csak próbálom megérteni milyen irányba megy a világ. Amúgy én a nőket is megértem valamilyen szinten, mert igazuk van, hogy nem akarnak bántalmazó kapcsolatban élni vagy alárendelt szerepben lenni, de talán a ló túloldalára sem kéne átesni és a közösségi médiából ez jön át, hogy direkt élvezik, ha szapulhatják és "selejtnek" nevezhetik a férfiakat. Sorozatokban is mindig úgy mutatják, hogy az anya a szuperhős, aki mindent megold, mindent kézben tart, az apa meg mindig balek, aki bármibe belekezd, mindent elront. Pedig a férfiaknak pont ez lenne a legfontosabb, hogy érezzék szükség van rájuk.
Szerintem igazából minden ember boldog szeretne lenni a maga módján és valahogy az kéne legyen a cél, hogy megtalálni az utat egymáshoz, nem az árkokat ásni és mélyíteni.
#Kérdező: A nők egyáltalán nem látják olyan rossznak a férfiakat, mint az itteni vélemények alapján tűnik. Viszont igazad van, a nyugatias, modern feminizmussal átitatott média nagyon elrontott valamit, nevezetesen a nemi szerepeket. Ahogy mondod is, a férfi vagy a rossz és gonosz, vagy a balek, esetlen, de azért szerethető szerepet kapja, akire nincs szükség, csak jófejségből megtűrik. Sokan itt is nagyjából ilyennek haluzzák a férfiakat.
Kell a nemi szerepek újragondolása, de ez a mostani rossz és káros. Kb. olyan, mint amikor az orvos jól diagnosztizálja a daganatot, de a kezelés során a beteg sejtek helyett az egészséges sejteket pusztítja el, mert hibás a gyógymód és utána értetlenkedik, hogy a beteg miért nincs jobban, miközben próbálja bemagyarázni, hogy márpedig igenis jobban van.
Az a baj, hogy sokan osszekeverik a nok gyuloletet azzal, hogy valaki ki meri mondani hogy a noknek kulon szerepe van a csaladon (es a tarsadalmon) belul, es bizonyos dolgokra a ferfiak alkalmasabbak, meg mas dolgokra a nok.
Kozben a nogyulolet az incelek mestersege, akik a feministak pepitaban...
Nem olvastam végig mind az 58 hozzászólást.
A lényeg, hogy nem a gyakori a bibliám, és nem a gyakorira alapozom az életemet.
Én a nap mint nap megélt tapasztalataimat osztanám meg.
Én egy 58 éves, nagyon jó állapotban lévő férfi vagyok. Egészségem, fizikai állapotom, koromhoz képest kiváló.
Anyagi helyzetem, mindennapos életem, teljesen rendezett, stabil. Saját lakás Bp- en,autó, minden megvan. Minden nap esténként futok, egészségesen élek.
Nem iszok, nem dohányzok, semmi káros tevékenység.
3 éve keresek társat, és semmi eredmény. Nem történik semmi. Ez a legszörnyűbb, hogy semmi nem történik.
Az igényem sincs az egekben. Egy átlagos, aránylag jó megjelenésű kedves, aranyos kis nőt szeretnék,és semmi extra.
Sajnos nem kellek senkinek.
És most jön a lényeg. A miértek, és az okok.
Annyi a bűnöm, hogy nincs diplomám, nem vagyok felső kategóriás vezető.
Korom miatt van egy kis súlyfölösleg, és egy kis pocak, de nem vészes.
Nameg természetesen elől a hajam is megritkult, megőszült. Talán ez megoldódik, mert ajánlottak egy nagyon jó hajfestéket, ami illik hozzám.
Tehát az a lényeg, hogy sajnos nem vagyok hibátlan, nem vagyok tökéletes, nem vagyok 10 pontos.
Ez iszonyatosan nagy baj, mert az a tapasztalatom, hogy most a nők a tökéleteset, vagy a majdnem tökéleteset keresik.
Úgy hogy aki nem ilyen, annak sajnos nagyon nehezen lessz nő. Csak iszonyatossn nagy szerencsével.
Az a baj, hogy 58 évesen már nem tud az ember úgy kinézni mint egy 30-40 éves.
Én már nem tudok bady terembe járni, nem tudok magamból izompacsirtát csinálni. Nincs bady-bilder testem. Már az is nagy dolog, hogy futok 5-7 km-t.
Ez nagyon jól karbantart, de ennél többet már nem tudok.
Törekszem, kűzdök, hogy ne legyen un. apa testem, mert az senkinek sem jön be. Kűzdök ezért minden nap, de 58 évesen nagyon nehéz.
Ennyi az én történetem, egy a lényeg, hogy nem adom fel.
A szerelem olyan mint a nyári zápor. Nem számít rá az ember, és bármikor megtörténhet.
Csak élőben ismerkedem, és nem is érdekelnek az olyan nők, akik az életüket a neten élik.
Ide is csak hetente 1-2 alkalommal nézek fel, hogy elolvassam a rengeteg baromságot, és megállapítsam, hogy nagyon rossz irányba halad a világ, és benne nagyon sok ember.
Vannak még rendes és konvencionális nők, akik sokkal alkalmasabbak feleségnek és anyáknak, mint akik a feminista baromságoktól és a női függetlenedéstől megrészegülve kétségbeesetten keresik még 40 éves korukban is a "szőke herceget fehér lovon" a neten, és ők akarják egyedül irányítani a kapcsolatukat, és benne a férfit is.
Csak mosolygok az ilyen nőkön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!