Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ismerkedni, ha a nők tényleg olyan rossznak látják a férfiakat, ahogy itt leírják?
Igazából most minden abba az irányba mutat, hogy a nőknek nincs szüksége férfiakra. Anyagilag megállnak a lábukon, gyereket egyre kevesebben akarnak, élvezhetik a szingli életforma nyújtotta kényelmet, utazhatnak, élményeket gyűjthetnek, ha meg szexelni akarnak, úgyis találnak rá bőven jelentkezőket. A médiában, sorozatokban és itt az oldalon is ez jön át. Nagyon sok válasz igazából gúnyos és önbizalomromboló is, vagyis úgy van megfogalmazva, hogy éreztesse a férfiakkal, hogy nekik van nagyobb szükségük és kevesebb lehetőségük a szexre.
Persze a társasági életben valahogy máshogyan van, a rokonságomban és a baráti körben a legtöbb teljesen normálisnak tűnik, nem szokták habzó szájjal szidni a férfiakat és inkább a családos életformát szeretnék, de lehet viszonylag konzervatív közegben mozgok. Kezdem néha feltenni a kérdést, hogy hát ha úgyis csak a rosszat látják bennem, akkor mi értelme lenne ismerkedni. Végülis nem kötelező párban élni, egymást tiszteletben kell tartani és ennyi.
61-62.
De most akkor mire tudjak gondolni.
Nem foglalkozik velem senki. Ez csakis kizárólag azt jelentheti, hogy nem nézek annyira jól ki, hogy megüssem a minimális szintet.
Ez semmi mást nem jelenthet.
És nem a 30 évesekre fáj a fogam, ez így nem igaz.
Lehet 50 plusszos is, de azért minimálisan nézzen ki valahogy, és ne anyukámat lássam benne.
Én azt hiszem, hogy ez nem luxus kívánság.
59#
Pontosan olyyn gyulolkodes folyik a nemek kozt mindenhol, mint amilyen a gyakorin is.
En sem kellek senkinek, nekem se kell senki. Minden no nagyarcu undorito konspiralo onzo senkihazi ruhellem az osszeset.
Engem is utalnak ez van ezt kell szeretni
64.
Nagyon picit ez azért túlzás szerintem amit mondassz.
Én tisztelettel, becsülettel nézek a nőkre de egy biztos.
Társkeresésben nagyon kiszolgáltatottak lettünk nekik.
És ez egy jó darabig még nemis fog változni.
Mindíg is a nő döntött, de most különösen.
Volt egy mondás, hogy a ffi választ, a nő dönt.
Most ezt nagyon nagyon érezni.
Azok a férfiak, akik mellett csinos szép nő van, elsem tudják képzelni, micsoda áldás ez egy férgi életében.
Mert ami megvan az sosem annyira értékes, mint ami nincs meg.
63#
Ismerősöm mondta hogy otthagyta a barátnője,de elmondta neki hogy ha akar majd bármikor lehet kanija,hisz szép nő,a carát is meg fogják enni,míg neki jó szenvedést kívánt.Az illető sirt könyörgött mire a válasz:nem érdekel,nem sajnállak
Arról nem us beszélve hogy sok nő nem beszél szépen a férfiakkal,nem beszélhetnek vissza,mert akkor csak rosszabbul járnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!