Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ezt ismerkedés során férfiként?
A nők jelentős része - különösen a szép nők - a másodperc törtrésze alatt fejezi be az ismerkedést ha csak egy dolog is nem stimmel a másik féllel kapcsolatban. Szinte nem is számít nekik, hogy azt megelőzően mennyire jól haladt minden, egy dolog nem klappol és viszlát. Pl. lány egész alakos fotót kért rólam, nekem meg nem volt. Mondtam, hogy majd csinálok. Erre megírta, hogy így nem akar ismerkedni hogy nem látja a másikat teljesen és tiltott. Másik eset: edzőtermük van és ott szeret sok időt tölteni, meg nézni az izmos pasikat. De ő nem ragaszkodik hozzá hogy izmos legyen a párja. Mondom mi van??? Biztos nem nézném el hogy az izmos hapsikat nézegeti. Erre tilt. 😀 vicc
39F
Nalam van par dolog, ami automatikus kizarast von maga után, ezekből engedni nem tudok, ugyanis 30as eveimre, van annyi tapasztalatom, önismeretem, hogy pontosan tudom, mivel nem tudok egyuttélni.
- gyereke van
- nem akar gyereket
- nem elnegyedül
- nincs autoja
- keveset keres
- megbizhatatlan
- lenézi a nőket/nő hely a komyhaban attitüd
- nem tud kommunikalni
- anyucipiciafia
Na a fentiek nálam rögtön elkoszones. (És meg szép sem vagyok!)
Szerintem te keresgélsz nagyon rossz helyen nőt magadnak. Mi lenne, ha nem sekélyes cicababát akarnál felszedni, hanem valami intelligens csajt. Az említett példád egy hisztis p*csa volt, nem nő.
36/N
2-es a tipik magyar nő aki azt hiszi hogy a 30-as éveire értékesebb lett mint korábban, közben pedig egy nőnél kb. 28-30 a MAX amikor még tud "ragyogni". Később már csak akkor ha ragyogtatják de ahhoz olyan férfi is kell.
De nekik top giga vállalkozó chad kell kigyúrt kockás hasú tökéletes aki CSAKIS tőlük akar gyereket ja és menő autóval furikázza őket. Ezekre a pasikra azonban olyan kereslet van anyukám hogy lesz ilyen pasid de a pasi melletted 3-4-el fog kavarni. Tehát vagy lentebb adod az igényeidet vagy szerető maradsz, netán te leszel a feleség de melletted lesz X számú szerető.
38F incel
Kerdező. Az egyes szituban a nő kretén volt, megvárhatta volna a képedet.
A kettes szituban te voltál a kretén.
Elméleted tehát megdőlt.
#3#5
Gond nélkül találtam eddig ilyen férfit. 🤷♀️Jelenleg szingli vagyok, (3 hete) egy 1.5 éves kapcsolat utan...de ha nem jön ilyen férfi nem baj, akkor inkabb egyedul maradok. Nem gondolom, hogy ezek nagy elvarások lennének. (Egyebiránt, ezeket én is tudom hozni) Írtad a kockás hasat, a furikazást. Nem varok kockas hasat, sőt, az "aputest" kifejezetten vonzó szamomra, nem kell furikazni sem senkinek, ahogy eltartania sem, van sajat autom, lakasom, jó allásom. Én viszont nem akarok kitartani egy pasit, vagy egy idegen nő kölyket. Még egyszer, nem baj, ha nincs ilyen férfi, akkor ebben az időben képzem magamat, megtanulok meg egy nyelvet, stb.
Ezek aktívan sportoló, dekoratív nők. Neked nem volt kéznél egész alakos képed - a szelfik korában. Ők aktívan sportoló férfit keresnek, akiknek ez az élete, és nekik nagyon számít a külső.
Nem azért, de értem hogy miért léptek vissza. Nem egymást keresitek.
Vicc hogy a nőknek milyen elvárásaik vannak manapság és az érv amivel mindig jönnek hogy "az exeim is ilyenek voltak", ergo bevallják hogy EXEK voltak. Magyarul mégse volt elég jó, vagy a pasinak nem vagy nekik nem. Tehát hülyeséggel házalnak ezek a nők.
Komédia az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!