Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van az embereknek?
Csomószor megtörténik, hogy párba állunk tinderen, ráírok a lányra, megdicsérem az alakját, és kitöröl, vagy flegma stílusban válaszol, vagy nem is válaszol…
Mit csinálok rosszul?
Mit szeretnének látni első üzenetben?
Mert mit gondoltál, miért kellenél akárkinek is?
Személyiséged varázsáért?
Amúgy sem ismer, mégis mit dícsérne rajtad?
Lehet dicsérni a külsejét, de akkor olyasmit dicsérj, amiről úgymond tehet, illetve nem nagy a szexuális töltete. Pl ne a segge, melle méretét, még az alak sem szerencsés.
De pl, ha izmosabb, látszik rajta a sport, akkor azt lehet, hogy szép fizikumot épített fel. Lehet dicsérni frizurát, hogy jó az ízlése mittom én.
Teljesen igazad van.
Akivel nem lehet elsőre meghitten beszélgetni geopolitikai témákról a dicsérgetések helyett, az annyit is ér.
Én már nem örülök a párbaállásos értesítéseknek, mert tudom hogy semmit sem jelent.
Senkivel sem lehet beszélgetni.
Bármelyik pillanatban eltünnek magyarázat nélkül.
Évekig gondolkodhatsz utána a hibáidon, nem fogsz rájönni hogy mit rontottál el. Lehet hogy semmit.
Nincs gond ezzel, én nem törölnélek emiatt, de valami érdekesebb szöveget is nyomhatnál. Pl. ha szoknyában látod, érdeklődsz, hogy sokszor szokott-e szoknyában lenni vagy csak néha. Vagy a helyszínről kérdezel valamit, ahol a fotó készült. Vagy a fotó témájához kapcsolódóan írsz valamit. Úgy kezdj bele a szövegelésbe, mint ha már barátok lennétek a lánnyal, és kommentelnél valami kedveset a fotójához.
Ha kitörölném, az azért lenne, mert láttam valami olyat az adatlapján, ami kizáró ok.
De most nehogy rámírj, mert egyáltalán nem keresek párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!