Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van az embereknek?

Figyelt kérdés

Csomószor megtörténik, hogy párba állunk tinderen, ráírok a lányra, megdicsérem az alakját, és kitöröl, vagy flegma stílusban válaszol, vagy nem is válaszol…

Mit csinálok rosszul?

Mit szeretnének látni első üzenetben?

szept. 7. 11:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Mert mit gondoltál, miért kellenél akárkinek is?

Személyiséged varázsáért?

Amúgy sem ismer, mégis mit dícsérne rajtad?

szept. 7. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem muszáj akkor dicsérettel kezdenie
szept. 7. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Lehet dicsérni a külsejét, de akkor olyasmit dicsérj, amiről úgymond tehet, illetve nem nagy a szexuális töltete. Pl ne a segge, melle méretét, még az alak sem szerencsés.

De pl, ha izmosabb, látszik rajta a sport, akkor azt lehet, hogy szép fizikumot épített fel. Lehet dicsérni frizurát, hogy jó az ízlése mittom én.

szept. 7. 13:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocs én csak irigykedem. Nekem egyezésem sincs pedig állítólag nem vagyok ronda.
szept. 7. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen igazad van.

Akivel nem lehet elsőre meghitten beszélgetni geopolitikai témákról a dicsérgetések helyett, az annyit is ér.

szept. 7. 14:23
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Elsőre, farokfotót!
szept. 7. 15:32
 17/19 anonim ***** válasza:
85%

Én már nem örülök a párbaállásos értesítéseknek, mert tudom hogy semmit sem jelent.

Senkivel sem lehet beszélgetni.

Bármelyik pillanatban eltünnek magyarázat nélkül.

Évekig gondolkodhatsz utána a hibáidon, nem fogsz rájönni hogy mit rontottál el. Lehet hogy semmit.

szept. 7. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
67%
Elszállt a ló a csajokkal. Itt még a nulla is azt képzeli magáról, hogy egyes.
szept. 7. 15:51
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

Nincs gond ezzel, én nem törölnélek emiatt, de valami érdekesebb szöveget is nyomhatnál. Pl. ha szoknyában látod, érdeklődsz, hogy sokszor szokott-e szoknyában lenni vagy csak néha. Vagy a helyszínről kérdezel valamit, ahol a fotó készült. Vagy a fotó témájához kapcsolódóan írsz valamit. Úgy kezdj bele a szövegelésbe, mint ha már barátok lennétek a lánnyal, és kommentelnél valami kedveset a fotójához.

Ha kitörölném, az azért lenne, mert láttam valami olyat az adatlapján, ami kizáró ok.

De most nehogy rámírj, mert egyáltalán nem keresek párt.

szept. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!