Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bajuk van az embereknek?

Figyelt kérdés

Csomószor megtörténik, hogy párba állunk tinderen, ráírok a lányra, megdicsérem az alakját, és kitöröl, vagy flegma stílusban válaszol, vagy nem is válaszol…

Mit csinálok rosszul?

Mit szeretnének látni első üzenetben?

szept. 7. 11:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%
"Tinderező nőkben logikát ne keress!" - Sir Isaac Newton
szept. 7. 11:15
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Engem is kitörölnek a srácok néha. Ne vedd magadra
szept. 7. 11:24
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy unalmas vagy neki.

Szerinted nem hallotta már húszmillió embertől azt, hogy jól néz ki?

Semmi egyedit nem mutatsz, akkor mit kezdjen veled? Te is csak úgy viselkedsz mint a többi rajongója.

szept. 7. 11:40
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Engem is van h kitörölnek nőként, nem jelent semmit sem. Sokaknak ez csak egy időtöltés, szórakozás.

Bár szerintem úgy első körben ne a testi adottságait dicsérd, mert előfordulhat az is, hogy erre valaki úgy gondol, hogy a következő kérdés majd a szex lesz biztosan.

Inkább a mosolyát dicsérd, vagy hogy szép szeme van, vagy kedvesnek tűnik, ilyesmi.

szept. 7. 11:42
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

3

Nőként írom, hogy azért egyedit írni egy idegennek az elég nagy kihívás. Nekem jött néhány ilyen "egyedi" szöveg, szerintem ilyen ctrl+c, ctrl+v volt, amit mindenkinek küldenek.

Bőven elég a szép a mosolyod, hogy telt a napod jellegű indítás. Vagy ha a fotókon látsz valamit, ami számodra érdekes, akkor aziránt érdeklődni.

szept. 7. 11:44
 6/19 anonim ***** válasza:
60%

Nem te csinálod rosszul, hanem a tinder.

Akik bunkón viselkednek, azok csak azt a kiskaput használják ki, hogy büntetlenül megtehetik. Szigorú moderátorokra lenne szükség, akik akár egy ilyen viselkedés miatt is szépen törölhetik a felhasználót. :D

szept. 7. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
53%
Ne egyből a testét dicsérd, én sem szeretem. Azt ráérsz akkor, ha felfedezitek egymásét, de addig had ne érezzem már azt, hogy az a legfontosabb bennem számodra.
szept. 7. 11:50
 8/19 anonim ***** válasza:
43%

Nőként te is azzal a pasival jössz össze, aki kiemelkedik a többiek közül, ugye?

Tehát lehetséges egyedit alkotni.

De egyébként attól is függ, milyen a kiszemelt nő. Egy hétköznapi nőhöz azért nem kell olyan nagy fantázia.

szept. 7. 11:52
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen ez a húspiac.
szept. 7. 11:52
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Megdícséred az alakját.... a legszánalmasabb kiéhezett állapotra utal. Aki a testemet méltatja bármilyen minőségben azzal nem egymást keressük, törlöm én is azonnal.
szept. 7. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!