Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajuk van az embereknek?
Csomószor megtörténik, hogy párba állunk tinderen, ráírok a lányra, megdicsérem az alakját, és kitöröl, vagy flegma stílusban válaszol, vagy nem is válaszol…
Mit csinálok rosszul?
Mit szeretnének látni első üzenetben?
Az, hogy unalmas vagy neki.
Szerinted nem hallotta már húszmillió embertől azt, hogy jól néz ki?
Semmi egyedit nem mutatsz, akkor mit kezdjen veled? Te is csak úgy viselkedsz mint a többi rajongója.
Engem is van h kitörölnek nőként, nem jelent semmit sem. Sokaknak ez csak egy időtöltés, szórakozás.
Bár szerintem úgy első körben ne a testi adottságait dicsérd, mert előfordulhat az is, hogy erre valaki úgy gondol, hogy a következő kérdés majd a szex lesz biztosan.
Inkább a mosolyát dicsérd, vagy hogy szép szeme van, vagy kedvesnek tűnik, ilyesmi.
3
Nőként írom, hogy azért egyedit írni egy idegennek az elég nagy kihívás. Nekem jött néhány ilyen "egyedi" szöveg, szerintem ilyen ctrl+c, ctrl+v volt, amit mindenkinek küldenek.
Bőven elég a szép a mosolyod, hogy telt a napod jellegű indítás. Vagy ha a fotókon látsz valamit, ami számodra érdekes, akkor aziránt érdeklődni.
Nem te csinálod rosszul, hanem a tinder.
Akik bunkón viselkednek, azok csak azt a kiskaput használják ki, hogy büntetlenül megtehetik. Szigorú moderátorokra lenne szükség, akik akár egy ilyen viselkedés miatt is szépen törölhetik a felhasználót. :D
Nőként te is azzal a pasival jössz össze, aki kiemelkedik a többiek közül, ugye?
Tehát lehetséges egyedit alkotni.
De egyébként attól is függ, milyen a kiszemelt nő. Egy hétköznapi nőhöz azért nem kell olyan nagy fantázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!