Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változna meg a hozzáállás felém annak a nőnek ha vonzódni kezdene hozzám, mert jópas lennék?
Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm akivel nagyon jóba lettünk nagyon sokat beszélgetünk sokat nevetünk mindig keres így tudom hogy nem vagyok az esete erre így utalt is finoman, viszont ha vonzódnék akkor kedvesebbet lenne velem sokkal figyelmesebb lenne velem még ennél is jobban kimutatná hogy a szeret engem, vonzóság mennyire erősítené egy férfi nő kapcsolatátszept. 6. 22:54
1/7 anonim válasza:
Ha nem vagy az esete ahogy írod, akkor ne nyomulj mert az taszító.
4/7 anonim válasza:
Miért nem tudjátok megérteni, hogy a nem az nem?
5/7 anonim válasza:
Ha az esete lennél, konkrétan szinte nógatna,mikor hívod randizni.
Ez így nagyon karcsú.
6/7 anonim válasza:
Észrevennéd ha változna. De nem fog vonzódni hozzád. Ez már bukta.
Nem lehetetlen, de ez olyan tudás és tapasztalatanyagot kívánna, amit évtizedekbe telne elsajátítani. Szóval most a barátzónában ragadtál.
Őhmm... ha valahol, akkor itt működhet a pua
7/7 anonim válasza:
Ezt hogy gondoltad? Hirtelen jópasi leszel? Elvarászol egy tündér? Nem tetszel neki, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!