Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem, mikor fog a hozzáállásom változni?
Szeretem a szép lányokat, szemezgetek velük és látom hogy majd megesznek. És nem tagadom, magamat eléggé helyesnek és férfiasnak tartom. Akármilyen különleges eset van, nem dobog a szívem jobban. Azaz nem izgulok. Ha beszélek lánnyal és megsért, egyszerűen úgy teszek mintha meg sem hallottam volna. Nem tud érdekelni, de neten is finoman csinálom, majd ha leolt, leoltom kedvesen. :)
De valahogy párkapcsolat nem érdekel, nem akarok dugni, kézen fogva sétálni. /vagy nem ismerem az érzést, és ezért mondom ezt/ Maga a női nem, az nagyon jó, és elképzelni el tudom magam. Azonban ha egy csajt meglátok égy nyomott pasival, ejj mondom, sokkal jobban passzolnák hozzá, és sajnálom a csajt ilyenkor. Egyedül is tökéletesen jól érzem magam.
22f még szűz :SD
Ha szingli akarsz lenni, legyél, elég idős vagy h eldöntsd. Kicsit fura h nem kívánod a szexet a leírtak szerint.
De kicsit beképzelt állítás azt mondani egy idegen párra, h ,,szegény, én jobban illenék hozzá". Semmi okod nincs ilyeneket gondolni ha szeretik egymást.
22N
az oké, de fog ez változni? mert azér nem akarok egyedül meghalni:D
egyszer szeretném megízlelni a női testet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!