Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha holnaptól kezdve a férfiak úgy állnának a nőkhöz, mint most a nők a férfiakhoz, akkor változna a nők viselkedése?
Figyelt kérdés
Tehát holnaptól a férfiak levegőnek néznék az átlagos, csóró nőket, kivétel nélkül az összes férfi.Sok nő maradna egyedül. Változna vajon valami ennek hatására, a nők elkezdenék hibáztatni a férfiakat, amiért egyedül vannak, vagy mi lenne?aug. 5. 20:06
1/22 anonim válasza:
Kétlem. Engem legalábbis biztos nem érintene.
2/22 anonim válasza:
Örülnénk neki, ha végre levegőnek néznének minket.
3/22 A kérdező kommentje:
De nem lenne több eltartott nő sem. Az is jó lenne?
aug. 5. 20:09
4/22 anonim válasza:
Egy idő biztos változna de nem egyből.
5/22 anonim válasza:
3# Én most sem vagyok eltartott nő a párkapcsolatomban, szóval nem érintene a probléma. A kisgyereket nevelőket viszont muszáj eltartani, persze be lehet vállalni az otthonmaradást felesben is, szerintem az egy jó dolog amúgy, az apa is kapcsolódjon rendesen a gyerekkel. De ha úgy képzeled, hogy a férfiak egy nyamvadt kávét sem fizetnének soha többet egy nőnek sem, egyértelmű kölcsönös szimpátia esetén sem, akkor inkább leszbikussá hipnotizáltatom magamat vagy valami, ti meg gyökérkedjetek egymással.
6/22 anonim válasza:
"De ha úgy képzeled, hogy a férfiak egy nyamvadt kávét sem fizetnének soha többet egy nőnek sem, egyértelmű kölcsönös szimpátia esetén sem, akkor inkább leszbikussá hipnotizáltatom magamat vagy valami"
Márpedig pontosan így képzelte
Kár hogy ez soha nem fog megtörténni amíg ilyen férfitöbblet uralja a társadalmat
7/22 anonim válasza:
A férfiak nem szólogatnának be nekem az utcán, nem lennének egománok és szexisták, hajlandóak lennének tenni egy párkapcsolatért, és nem abuzálnának nőket? Szerintem szuper lenne.
8/22 anonim válasza:
#3: engem ez sem érint, arra viszont kíváncsi lennék, hogy érnéd el, hogy azok a férfiak, akik jelenleg eltartják a párjukat, mert nekik kettejüknek valamiért ez a megoldás vált be a legjobban, ne akarják ezt tenni a továbbiakban.
9/22 anonim válasza:
Mivel nem vagyok csóró, nem érintene a dolog. És egyébként a férfiak most is úgy állnak általában az átlagos nőkhöz, hogy levegőnek nézik őket, mert mindenkinek az insta girl 10/10es csajokra csorog a nyála. Minden nap hálát adok hogy már nem kell ismerkednem egy ideje.
10/22 anonim válasza:
"egyébként a férfiak most is úgy állnak általában az átlagos nőkhöz, hogy levegőnek nézik őket, mert mindenkinek az insta girl 10/10es csajokra csorog a nyála. Minden nap hálát adok hogy már nem kell ismerkednem egy ideje."
Ennyi. Tulajdonképpen már most valóság, ami itt, a kérdésben csak egy elképzelésként lett vázolva. Szerencsés az a nő, akinek már nem kell ismerkednie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!