Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha holnaptól kezdve a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha holnaptól kezdve a férfiak úgy állnának a nőkhöz, mint most a nők a férfiakhoz, akkor változna a nők viselkedése?

Figyelt kérdés
Tehát holnaptól a férfiak levegőnek néznék az átlagos, csóró nőket, kivétel nélkül az összes férfi.Sok nő maradna egyedül. Változna vajon valami ennek hatására, a nők elkezdenék hibáztatni a férfiakat, amiért egyedül vannak, vagy mi lenne?

aug. 5. 20:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
95%

ÉN nem nézek levegőnek senkit. ÉN mindenkinek megadom a tiszteletet, kedves vagyok és türelmes. ÉN támogatom a partneremet, munka után a tiszta lakásba jön haza, és mindig van mit enni. Ha random pasik odajönnek HOZZÁM, sosem vagyok bunkó, miután tisztáztam, hogy miért nem ismerkedek, kicsit csevegünk aztán megyünk a dolgunkra.

Ha minden pasi úgy állna minden nőhöz, ahogy én minden férfihoz, akkor ez a világ nagyon szép lenne.

aug. 6. 12:12
 22/22 anonim ***** válasza:
18%

"A pontot az i-re az tette fel mikor be akartak rángatni egy kocsiba. Az volt a szerencsém, hogy befordult a sarkon egy csapat ember, elengedtek és elhajtottak."

Ja ilyen velem is történt

Pár éves kisfiúként rámordítottak valami orkok hogy azonnal szálljak be a kocsijukba.

És akkor most a cigók emberrablók?

aug. 6. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!