Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezdenek el bunkózni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek el bunkózni a pasik?

Figyelt kérdés

A kapcsolat eleje jól indul. Aranyos vagyok kedves, ők is cukik, aztán egyszercsak elkezdenek bunkózni. Megjegyzéseket tesznek jópofiba burkolva. Ezek mind önbizalomproblémás pasik de nem tehetek róla hogy ezeket vonzom be. Szóval hirtelen önbizalmuk lesz, lekezelően bánnak velem aztán amikor beszélünk erről, menekülnek.

Állításuk szerint szeretnek de ez nem igaz. Tesznek is értem ezzel nincs baj, a bsj azzal van, hogy akkor és annyit tesznek amennyi az érdekük.

Én meg továbbra is próbálok ebből kihozni egy kapcsolatot. Persze ha hanyagolnak én is háttérben maradok de unom már.

50 es korosztály vagyunk. Mikor akarnak már ezek megállapodni egynél? Miért kell rotálni a nőket?

szept. 4. 05:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Azért, mert eleve önbizalomhiányos pasikat választasz. Van tapasztalatom ezen a téren, igen, kedvesek, amíg nyeregben nem érzik magukat. Utána elkezdik feszegetni a határokat, hogy lássák, hol van a toleranciaküszöböd. Pont azért van erre szükségük, hogy a sérült önbizalmukat ilyen beteg módon próbálják javítgatni.

Akkor jársz a legjobban, ha az első "bunkózásnál" dobod őket.

szept. 4. 08:26
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Azert mert szeret. Aki nem csipkelodik azt nem is erdekled igazan..
szept. 4. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Alap, hogy ne legyél "aranyos, kedves", mert akkor tuti, hogy visszaélnek ezzel.
szept. 4. 17:47
 14/18 A kérdező kommentje:

Sajnos a bunkó nőkre van kereslet tudok én is az lenni de nehezen mert alapból normális vagyok.

Pl direkt kérem tőle hogy érkezzen időben, ez nála olaj a tűzre és direkt késik 3 órát.

Vagy: rámförmed hogy ugye nem magassarkúba akerok jönni? Mert ő akkor alacsonyabb lesz mellettem. Én meg úgy vagyok ki a szart érdekel ha alacsonyabb lesz ha tökös akkor tökös. Ha nem az, akkor meg magasabban sem az.

szept. 5. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Izgalmas, mert mit két esetben elképzelhető, hogy a bunkó igazából Te vagy.

1.

a) Ha megbeszéltek egy időpontot, akkor a másikat direkt kérni, hogy érkezzen pontosan, olyan mintha alapból lenéznéd, hogy ő nem képes pontosan érkezni. Ez sértő.

b) Micsoda tahó senkiházi az, aki 3 órát késik valahonnan szándékosan? Legalább szólt? Az úgy egy kicsit más. De ha mondjuk nem is szól... Ha nem valami vészhelyzet történt vele, akkor a mai világban (ahol egy sms-sel 30 mp alatt lehet tájékoztatni a másikat) ez annyira szándékos bunkóság lenne és figyelmetlenség, hogy ezen elgondolkodnék, hogy a másik ki akarja provokálni a szakítást.

2.

a) Miért nem vagy tekintettel arra, hogy neki fontos, hogy ő magasabb lehessen nálad? Ez férfiaknak és nőknek egyaránt fontos szokott lenni. A Férfi legyen magasabb a nőnél. Talán nem érzi magát jól, nem érzi magát férfiasnak, ha alacsonyabb nálad. Talán nem érez Téged nőiesnek, ha magasabb vagy nála. Gondolom Te is azért húzol magassarkút, hogy szépnek és nőiesnek érezd magad. Ez alapján igazán megérthetnéd, hogy ő neki is miért fontos ez. Szóval Te úgy vagy vele, hogy ki a sz@rt érdekel? Hát láthatóan ŐT érdekli. De az ő érzései úgy tűnik téged nem érdekelnek. Akkor ki a bunkó?

b)

Rád förmedni nem szép dolog. Bár ezt nem venném annyira nagy problémának, hacsak nem rendszeres és már kezd idegesíteni. Persze a kifejezés miatt szerintem negatívnak hat a dolog, de nekem inkább azt mutatja, hogy számára ez egy érzelmi reakció volt, amikor meg akart kérni, hogy ne húzz magassarkút, de ezt nem volt képes higgadtan megtenni, mert annyira féltette (sértette) a kis férfiasságát és egóját. Persze ettől függetlenül nem szép dolog és nem menti fel az alól, hogy tisztelettel bánjon veled.

Szóval mindkét esetben lehetsz Te is hibás, ha úgy vesszük. És meg lehet érteni az ő oldalát is, HA MEGPRÓBÁLOD!

szept. 5. 07:05
 16/18 A kérdező kommentje:

15# Sajnos semmiben nem tudok egyetérteni veled.

Nos.

1.

Kérni nyilván azért kértem hogy érkezzen időben, mert nyilván ezerszer előfordult hogy késett. Szóval legyen hálás, hogy toleráltam eddig is a pontatlanságát, más már a második húzásánál kidobta volna.

2.

Igen, tahó, idejött 3 órát késve, természetesen este fél tizenegykor, magyarul aludni jött mert ez volt az érdeke.

3.

Nem az óvodában vagyunk 50 évesen volt ideje megszokni a magasságát, és elfogadni hogy ezen változtatni nem lehet. Az, ha valaki nem érzi magát férfiasnak ott komoly pszichés bajok vannak 50 éve.

Nem mellesleg az ő választása volt hogy velem van, akkor minek választott ha nem tart nőiesnek? Csak mert nem talál jobbat?

Am meg eszembe se jutott felvenni magassarkút, egyszer sem vettem fel 3 év alatt amig vele voltam. Csak most meglátta az előszobába egy magasabb sarkú cipőmet lehet nem is lettem volna magasabb benne. De nem tudok veled egyetérteni abban hogy nekem nem lennének fontosak az érzései. Nyilván akkor már korábban is vettem volna fel magassarkút ha ki akarok cseszni vele.

4..még millió ilyen szarság van ami miatt csesztet engem .

De!

Ha jobban belegondolsz, miért van ez? Kiről szól? Hát róla. Csak is önző módon csak saját magáról szól hogy az ő kis érzései. Ezek beteg emberek ép eszű mentálisan egészséges férfi nem viselkedik óvodásan.

szept. 5. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:
67%

Nem kell egyetértened.

Te kérdeztél, én tippeltem a válaszomban. Bemutattam két elképzelt oldalról.

Feltételeztem dolgokat, amik talán nincsenek is.

A pontos hátteret Te tudod, és te vagy ezzel a fickóval.

1.

Ha folyton késik, de nincs következménye, akkor folyton késni fog.

Ha szakítanál azokkal, akik nem tisztelnek, akkor nem járnál olyannal, aki nem tisztel.

3.

Az, hogy valaki 50 éve alacsony nem jelenti azt, hogy nem bánthatja "volt ideje megszokni" alapon. Ezzel kapcsolatban továbbra is azt gondolom, hogy durva és érzéketlen vagy. Van, aki megszokja persze, de ezt így elintézni szerintem nagyon erős.

Nem mellesleg a Te választásod volt, hogy vele vagy, akkor minek választottad, ha tahónak tartod? Téged idézlek, remélem feltűnik az irónia. Nem tudom, hogy nőiesnek tart-e csak tippeltem, de ez a válasz a részedről nem túl logikus.

4. A millió szarságról nem tudunk, arról nem tudunk nyilatkozni.

Végül te szépen megválaszoltad magadnak a kérdést. Nem kellünk mi ehhez, te már eldöntöttél valamit, más nézőpontnak úgytűnik helye nincs nálad.

szept. 5. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Neki mond el ezeket . Ne ide sírj!
szept. 6. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!