Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kezdenek el bunkózni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdenek el bunkózni a pasik?

Figyelt kérdés

A kapcsolat eleje jól indul. Aranyos vagyok kedves, ők is cukik, aztán egyszercsak elkezdenek bunkózni. Megjegyzéseket tesznek jópofiba burkolva. Ezek mind önbizalomproblémás pasik de nem tehetek róla hogy ezeket vonzom be. Szóval hirtelen önbizalmuk lesz, lekezelően bánnak velem aztán amikor beszélünk erről, menekülnek.

Állításuk szerint szeretnek de ez nem igaz. Tesznek is értem ezzel nincs baj, a bsj azzal van, hogy akkor és annyit tesznek amennyi az érdekük.

Én meg továbbra is próbálok ebből kihozni egy kapcsolatot. Persze ha hanyagolnak én is háttérben maradok de unom már.

50 es korosztály vagyunk. Mikor akarnak már ezek megállapodni egynél? Miért kell rotálni a nőket?

szept. 4. 05:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%

Mégis miféle bunkózás?

Jogos kritikát mondanak, amit elkönyvelsz bunkózásnak? Vagy a semmiből azt mondják, hogy "csicska vagy!"

Kérlek írj egy példát szituációval, hogy hogyan bunkóznak!

szept. 4. 05:52
 2/18 anonim ***** válasza:
30%
Ez ugyanaz mikor gyerekek incselkednek. Viccbol. Csak epp egy nő nem haver hogy ezeket le tudja jol reagálni.
szept. 4. 06:06
 3/18 anonim ***** válasza:
49%

Egyik exem engem is lezsibbasztott állandoan bunkózott.

Pl mikor megekrkezunk valahova kocsiban ülünk várjuk a haverjait. Erre csak ugy heccbol kidobja a kocsibol a hajcsatom vagy vmi kisebb dolgom. Poenbol.

(Képtelen viselkedni)oké mondom, kiszálltam ugy hogy aztán megkerupve kinyitottam a kocsi ajtaját kipakoltam a sört jó meyszire a pusztába, visszahoztam a hajcsatom es visszaültem mellé.

Aztá szállt ki ő is épp jöttek a haverok és nézték minek vannak itt sörök a fűben mi van már megint velünk?ma se vagyunk normálisak.

Csak várakozni kocsiban ülni se lehet vele hogy hagyna békèn. Egész kapcsolatban lefárasztott mindig.

szept. 4. 06:10
 4/18 anonim ***** válasza:
45%

*Ja meg amikot mellette a telefonommal foglalkoztam utazás kozben akkor is ez. Megfogta a telefont es egyszeruen kivágta az ablakon menet kozben. (Aztán vett újat) csak mert nem tetszett neki hogy nem vele beszélgetek hanem a telefon mindig.

Gondolkodtam már hogy azert lennének ilyenek mert ez valamiféle "kiképzés" egy nőnek?

szept. 4. 06:14
 5/18 anonim ***** válasza:
40%
Pár példát tényleg írhatnál ezekre a bunkóságokra, mert ez így elég ködös. Sokan a polkorrektség hiányát is bunkóságnak élik meg, pedig nem az.
szept. 4. 06:32
 6/18 anonim ***** válasza:
20%
Mert nem jó pasit választottál, írj rám én nem szoktam bunkózni
szept. 4. 06:44
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Minden,ami neked rosszul esik és bàntó szàndékkal mondjàk,a ,, nem fér bele " kategóriàt képviseli szerintem.

Ettől függetlenül tényleg nem mindegy azért az sem,a te olvasatodban mi szàmít bunkózàsnak, tehát mik a hatàraid.

szept. 4. 06:50
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
Mit gondolsz, az ilyeneknek miért nincs 50 éves korukra egy működő párkapcsolatuk? Mert mindig is ilyenek voltak, senki nem tűrte el őket hosszú távon. Közben ők azt mondják, nem akarok én megállapodni, annyi a nő mint égen a csillag. Magukat is becsapják, másokat is be akarnak. Inkább gondolják azt, hogy mindig akad nekik nő mint azt, hogy alkalmatlanok a normális párkapcsolatra.
szept. 4. 07:23
 9/18 anonim ***** válasza:
25%

A lepontouoknak írnám egy veszekedés közben az autópálya közepén is kitett!

Nem kell őt védeni hogy hű de cuki lenne!

szept. 4. 07:24
 10/18 anonim ***** válasza:
20%
Mert így tudnak téged megtartani.
szept. 4. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!