Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akiknek Magyarországon nem megy ismerkedés, akkor külföldön még így sem fog?
En beszelem az anyanyelvuket, csak az a baj, hogy koran ferjhezadjak oket, oszt potyogtatjak a gyerekeket. A hazassagon kivuli szex pedig problemas, illetve buntetendo.
A valassal vegzodo hazassagok aranya pedig 5%. De amugyis ki akarna mas gyereket tutujgatni? :)
40F incel
Szerintem vannak akik ezzel nyugtatják magukat, hogy csak a Magyarországon élő nők elvárásait lehetetlen teljesíteni és más országban ez nincs így, de a valóság ebből annyi, hogy aki itt képtelen kialakítani egy működő párkapcsolatot (és persze mindig más a hibás) az más országban is megtalálná a kifogásokat arra, hogy miért van ez így, és ő vele persze egyáltalán nincs semmi baj.
De hogyha tényleg ennyi lenne csak a probléma, hogy itt nem megy nekik, mert baj van a nőkkel, akkor nem értem, hogy miért nem ragadják meg a lehetőséget és mennek 400km-t odébb, és minden probléma meg lesz oldva. Többet fog keresni, találni fog párt is, nem lesz gond.
(Nyilván ehhez ki kellene lépni a komfortzónából és az egy nehezebb dolog, mint nyávogni, hogy jaj itt Magyarországon nem lehet ismerkedni..)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ilyen hozzáállással semmilyen nő nem fog egy csóró magyarral leállni, pláne a nyugati országokban.
Nekem külföldiekkel mindig is nagyobb sikerem volt.
F
"Nekem külföldiekkel mindig is nagyobb sikerem volt."
Mindig? EZek szerint tartós és boldog kapcsolatot nem sikerült összehoznod.
Én elhatároztam, hogy csak külföldi barátnőt szeretnék. Egyrészt, én nagyon szeretek idegennyelveken beszélni (beszélek ötöt), engem teljesen feltölt, hogy állandóan dolgoztatva van az agyam egy másik nyelven.
Másrészt, azt vettem észre, hogy a magyar lányokból sugárzik a pesszimizmus, a negativitás, semmi nem jó nekik, egyszerűen előbb-utóbb lehoznak az életről.
Most egy mexikói csajjal randizgatok, már pár találkozás után is sokkal jobban érzem magam vele, mint egy magyarral. Már spanyolul is tanultam pár kifejezést, nagyon értékelte.
A kérdésre is konkrétan válaszolva, nekem külföldön könnyebben ment mindig az ismerkedés. A külföldi lányokban is megvan azért, hogy aki számukra külföldi, az különleges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!