Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nagy részének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?

Figyelt kérdés
Mi nők sminkelunk,fogyokurazunk odafigyelünk itt meg a csajozasban sikertelen ferfiak rendre kikérik maguknak az összes olyan tanacsot ami a kulsejuk javitasat szolgalna. Miért van ez?
szept. 2. 13:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
57%
#30 Nem mindenkinek akkora a pitonja, hogy dudorodjon.
szept. 2. 20:02
 32/45 anonim ***** válasza:
32%
31. Pedig a nőknek piton kell, nem sikló.
szept. 2. 20:14
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen nem akarok kondizni mert számomra unalmas itt meg mindenki ezt erőlteti. Nekem csak ez derogál.
szept. 2. 20:32
 34/45 anonim válasza:

14. Talán mert nem értik az első nemet és csak folytatják addig a dolgokat amíg más nem segít csak a bunkóság.

De minden relatív ugye. A te szemszögedből ő a paraszt, az övéből lehetsz te is, akármilyen rendes vagy magad szerint.

Többiek, meg jesszus mi folyik itt?! Mindenkinek más ami bejön, nem kell egymásra erőltetni az elvárásainkat. A kérdezőnek lehet nem jön be az atléta, rövidnadrág papucs vagy szandál kombó, de egy másik nőnek meg befog. Miért kell mindig mindent általánosítani?

szept. 2. 21:13
 35/45 anonim ***** válasza:
0%

ennek elég nagy irodalma van.

Álljon itt kettő:

1. [link]

2. Zimbardo: Nincs kapcsolat

szept. 3. 03:19
 36/45 Barito ***** válasza:
37%

"A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?"

Mert az intelligensebbeknek már rég leesett, hogy ez mellé beszélés.

szept. 4. 08:16
 37/45 Barito ***** válasza:
17%
9, telitalálat amit írtál.
szept. 4. 08:18
 38/45 anonim ***** válasza:

38.

Nem. Baromságokat írt, mentegeti magát.

- Kopaszság is menő. Van akinek meg a hosszú copf.

- Mozoghatsz, ehetsz megfelelően. Nem kell kockahas, de kocahas sem.

- A gyárimelósos öltönyös dolga meg...egy vicc! Dolgoztam gyárban, a sorra a srácok nem munkavédelmiben és kezeslábasban jöttek, az itt, az öltözőben vették át. Vagy pl. a hentes a boltba, szerinted véres, húscafatos ruhában megy be reggel, otthonról?

szept. 4. 08:45
 39/45 Barito ***** válasza:

39 úgy látszik nem vágod a lényeget.

9-es írta: "Ahogy az ember jobb képű sem lesz és magasabb sem. Valójában ezek a dolgok számítanak minden más csak porhintés. Ha linkelt emberekre kukás zsákot adnának akkor is vonzóak lennének és senki nem kérdőjelezné meg a stílusukat. Itt soha nem a ruha és az öltözködés számít hanem az ember aki viseli."

Ez totál igaz.

Sőt... amit te írtál az a baromság! Kopaszság menő? Statham-nél igen, Danny De Vito-nál nem. A jóképűnél minden nyerő, a nem jóképűnél semmi nem nyerő. (az a nő aki kopaszságra hivatkozik, h nem jön össze X-el, az a nő később összejön Y-nal aki ugyancsak kopasz. különbség: Y jóképű, és hogy-hogynem "jól áll" neki a kopaszság)

szept. 4. 10:12
 40/45 anonim ***** válasza:

39, a gyári melós példa valóban rossz.

De pl egy villanyszerelő egyéni vállalkozó meg öltözzön át a kocsijában, mielőtt elmegy munka után bevásárolni pár dolgot az esti vacsihoz? Esetleg vigyen egy mobilzuhanyzót is, hogy meglegyen az elvárt friss-illatos külső?

Vagy menjen haza átöltözni? Mi van, ha bezárna addigra a bolt, mire visszaér? Akkor aznap ne egyen, de semmiképpen se merészeljen munkaruhában bemenni egy boltba sem?

El vagytok ti tájolva, nem láttok ki a kis buborékotokból. Mondom ezt úgy, hogy én is kényelmes, iroda 9-17-ig melót végzek, de dolgoztam méhészként is. És leszartam, hogy melegítőben, izzadtan álltam a sorban, miután már az erdőből is sietnem kellett, hogy nyitott boltot találjak.

szept. 4. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!