Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?
14. Talán mert nem értik az első nemet és csak folytatják addig a dolgokat amíg más nem segít csak a bunkóság.
De minden relatív ugye. A te szemszögedből ő a paraszt, az övéből lehetsz te is, akármilyen rendes vagy magad szerint.
Többiek, meg jesszus mi folyik itt?! Mindenkinek más ami bejön, nem kell egymásra erőltetni az elvárásainkat. A kérdezőnek lehet nem jön be az atléta, rövidnadrág papucs vagy szandál kombó, de egy másik nőnek meg befog. Miért kell mindig mindent általánosítani?
"A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?"
Mert az intelligensebbeknek már rég leesett, hogy ez mellé beszélés.
38.
Nem. Baromságokat írt, mentegeti magát.
- Kopaszság is menő. Van akinek meg a hosszú copf.
- Mozoghatsz, ehetsz megfelelően. Nem kell kockahas, de kocahas sem.
- A gyárimelósos öltönyös dolga meg...egy vicc! Dolgoztam gyárban, a sorra a srácok nem munkavédelmiben és kezeslábasban jöttek, az itt, az öltözőben vették át. Vagy pl. a hentes a boltba, szerinted véres, húscafatos ruhában megy be reggel, otthonról?
39 úgy látszik nem vágod a lényeget.
9-es írta: "Ahogy az ember jobb képű sem lesz és magasabb sem. Valójában ezek a dolgok számítanak minden más csak porhintés. Ha linkelt emberekre kukás zsákot adnának akkor is vonzóak lennének és senki nem kérdőjelezné meg a stílusukat. Itt soha nem a ruha és az öltözködés számít hanem az ember aki viseli."
Ez totál igaz.
Sőt... amit te írtál az a baromság! Kopaszság menő? Statham-nél igen, Danny De Vito-nál nem. A jóképűnél minden nyerő, a nem jóképűnél semmi nem nyerő. (az a nő aki kopaszságra hivatkozik, h nem jön össze X-el, az a nő később összejön Y-nal aki ugyancsak kopasz. különbség: Y jóképű, és hogy-hogynem "jól áll" neki a kopaszság)
39, a gyári melós példa valóban rossz.
De pl egy villanyszerelő egyéni vállalkozó meg öltözzön át a kocsijában, mielőtt elmegy munka után bevásárolni pár dolgot az esti vacsihoz? Esetleg vigyen egy mobilzuhanyzót is, hogy meglegyen az elvárt friss-illatos külső?
Vagy menjen haza átöltözni? Mi van, ha bezárna addigra a bolt, mire visszaér? Akkor aznap ne egyen, de semmiképpen se merészeljen munkaruhában bemenni egy boltba sem?
El vagytok ti tájolva, nem láttok ki a kis buborékotokból. Mondom ezt úgy, hogy én is kényelmes, iroda 9-17-ig melót végzek, de dolgoztam méhészként is. És leszartam, hogy melegítőben, izzadtan álltam a sorban, miután már az erdőből is sietnem kellett, hogy nyitott boltot találjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!