Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?
Szerintem azonos arányban vannak magukkal kevésbé foglalkozó nők és férfiak.
40-es sportos, étkezésre és magára figyelő férfiként nagyon sajnálom, hogy a korombeli nők 90%-a ugyanezt nem teszi meg. :(
"Szerintem azonos arányban vannak magukkal kevésbé foglalkozó nők és férfiak."
Aki a világon él, tudja és látja, hogy nem így van.
Persze, mert a normális öltözködés szerinted az, hogy öltönyben jársz mindehova, mint egy bohóc.
Bizonyos munkakörök megkívánják, egyébként meg alkalmi viselet.
5. Nem. Nem kell öltöny. De egy FELNŐTT FÉRFI, az nem járjon már úgy öltözve, mint egy takony gyerek. Pl.: Ne viseljen rövidnadrágot, meg atlétát a városban, pláne ne papucsot vagy szandált. És túradzseki helyett vegyen már egy szövetkabátot, nem Alaszkában élünk.
És nem kell Armani árban.
A többségüket, főleg a 30-35+-os korosztályt még kulturáltabb családokban is úgy nevelték hazánkban, hogy "a férfi jó, ha az ördögnél egy fokkal szebb", "piperészkedni b...s", "a nő a szebbik nem" (erre eklatáns példa az a rövid videó, ami mostanában terjed, amikor az igénytelen pocakos Bundesliga hajú delikvens mondja az utca embere intejrúban, hogy neki a vékony nő tetstik, mert az egészséges), és sokan közülük tényleg megsértődnek, ha vki felhozza, hogy egy kicsit többet foglalkozhatnának magukkal. Offline, online is. Itt azt látom, hogy szerinte az már az igényesség csúcsa, hogy nem koszos és büdös ruhát vesz fel; az egyetlen dolog, ami felmerül náluk, az a kondi, "mer' azzal elvileg lehet csajokat fogni", de aztán mégsem mennek el, mert nekik genetikailag ez nem megy, és kész. Offline meg azt hallottam többször, hogy:
- krémezni nem fognak, mert nem b...ik (még akkor sem, ha olyan a bőrük, mint a smirgli... van, aki már a sima kék tubusos Labellótól is rohanna el, mint malac disznóvágáskor, mert jaj, akkor melegnek néznek)
- parfümöt, kölnit nem használnak, mert nem b..ik
- csak bő inget meg bő nadrágot vesznek fel, mert.. igen, kitaláltátok, mert nem b..ik
Ill. azt sem hajlandó sok ember feldolgozni, hogy a láncdohányzás és az alkoholizmus is meglátszik a külsőn / tehetnek arról, ahogy kinéznek, ha folyamatosan cigiznek és napi szinten isznak.
Szeritned mégis mitől nőne vissza a hajam pl.? 22-23 éves korom óta brutális tempóban kopaszodom, ez ellen kvázi semmit nem lehet tenni... A hajbeültetéssel ne gyertek, mert a legtöbbeknek fingja nincs arról ez valójában mit jelent...
Ahogy az ember jobb képű sem lesz és magasabb sem. Valójában ezek a dolgok számítanak minden más csak porhintés. Ha linkelt emberekre kukás zsákot adnának akkor is vonzóak lennének és senki nem kérdőjelezné meg a stílusukat. Itt soha nem a ruha és az öltözködés számít hanem az ember aki viseli. Milyen furcsa nem, hogy mindig minden esetben jóképű, izmos, fiatal(os) arányos testalkatú modellek reklámoznak és viselik a ruhákat, soha nem kissé pocakos, esetleg alacsony, kopaszodó, kevésbé jóképű férfiak.
Ahogy az is furcsa lenne ha mondjuk a gyári melós öltönyben jelenne meg a műszak kezdetekor vagy a villanyszerelő ilyen cuccban menne házhoz. Szerintem pislogna egyet mindenki.
#1: "Szerintem azonos arányban vannak magukkal kevésbé foglalkozó nők és férfiak."
Nagyobbat nem is tévedhetnél / hazudhatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!