Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nagy részének miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?

Figyelt kérdés
Mi nők sminkelunk,fogyokurazunk odafigyelünk itt meg a csajozasban sikertelen ferfiak rendre kikérik maguknak az összes olyan tanacsot ami a kulsejuk javitasat szolgalna. Miért van ez?
szept. 2. 13:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
58%

18

16 vagyok. Lehet erős volt, de a lényeg kb úgy látom ezeket a magukat igényesnek gondolt nőket, mint te a pocakos, sörös magukat igényesnek tartó férfiakat. Ennyi.

Én akárhogy is nézem szerintem mindkét nemnél hasonlóak az arányok. Kár szépíteni férfi vagy női részről. És nincs is ezzel baj! Aki figyel magára találjon olyat aki szintén figyel. Aki elengedte magát az pedig olyat találjon aki szintén elengedte magát.

szept. 2. 16:17
 22/45 anonim ***** válasza:
26%
21. De ha a pocakos, erősen kopaszodó, idősebb pasinak telik a fitnesscica lányra, mert CEO havi 2,3M -ért. Miközben a fiatal, kockahasú, magas srác meg, anyuval lakik a csepeli panelben, 54 NM.-en, és őr a Lidl-ben?
szept. 2. 16:27
 23/45 anonim ***** válasza:
74%

22

Ez most más téma. Én csak annyit állítottam hasonló arányban vannak igényes férfiak és igényes nők. Ahogyan igénytelenek is.

Az más kérdés, hogy igénytelen pasi sok pénzzel tud nőt szerezni.

szept. 2. 16:30
 24/45 anonim ***** válasza:
75%

Mi ez a hülyeség hogy nem lehet vonzó egy férfi rövidnadrágban?

De olyan kánikula van hogy nem érdekel ha nem vagyok vonzó, nem fogok megsülni.

szept. 2. 16:58
 25/45 anonim ***** válasza:
16%
24. Állj! lehetsz te papucs + rövid gatya + atléta trikó kombóban, senki és semmi nem tiltja. DE! Ne várd el, hogy ez bejöjjön a nőknek!
szept. 2. 17:05
 26/45 anonim ***** válasza:
Én csak kifejezetten a rövidnadrágról irtam, mi baj van vele?
szept. 2. 17:36
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
26. Ami a rövid ujjú inggel.
szept. 2. 17:42
 28/45 anonim ***** válasza:
66%

#27 Én azzal sem értem mi a baj.

Ahogy azt sem értem a 8-as miért panaszkodott a bő ruhákra. Ezt a panaszt nem először olvasom. Az az érzésem a nők azt a ruhaméretet találják megfelelőnek rajtunk amiben mozogni sem tudnánk, de már felpróbáláskor elszakadna.

szept. 2. 17:58
 29/45 anonim ***** válasza:
39%
Férfi válaszolók elég jól reprezentálják itt amiről a kérdező írt:D
szept. 2. 19:10
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

28.

Mert abban látják a feneked és combod izomzatát, és a dudorodó pitonod.

szept. 2. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!