Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy részének miért derogál tenni azért hogy vonzóbbak legyenek?
#9: "erre eklatáns példa az a rövid videó, ami mostanában terjed, amikor az igénytelen pocakos Bundesliga hajú delikvens mondja az utca embere intejrúban, hogy neki a vékony nő tetstik, mert az egészséges"
Erre kíváncsi lennék, be tudnád linkelni?
9.
- KOPASZRA nyírd!
- "Ahogy az is furcsa lenne ha mondjuk a gyári melós öltönyben jelenne meg a műszak kezdetekor vagy a villanyszerelő ilyen cuccban menne házhoz. Szerintem pislogna egyet mindenki." Ööö..., és a MUNKAIDŐN kívül, nincs életed? Én sem a munkaruhámban megyek haza/jövök be a melóba. Bár voltan falun desznyóvágáson, volt ott minden munkaruha, MÁV, Büntetés-végrehajtás, XYZ Villamosági Bolt, leselejtezett német katonai terepgatya,...
Mi a fene? Rövidnadrágot csak gyerekek hordhatnak? Ezt nem is tudtam :D
Szövetkabátban meg olyan jókat lehet fázni, hogy csak na, túrakabátban meg jó meleg van.
A szövetkabát inkább alkalmi viselet, amit akkor veszel fel, ha tudod, hogy kevés ideig leszel kinn a hidegben.
10
1-es vagyok. Sajnos így van. Gondolom te a férfiakat nézed és ott azt tapasztalod a legtöbb nem figyel magára. Én férfiként a nőket nézem és ugyanezt látom.
Bár lehet nem ugyanazt értjük igényesség alatt. A szememben nem az az igényesség, ha egy nő kifesti magát és új a ruhája. Az igényesség alatt azt értem, hogy foglalkozik a testével. Normálisan étkezik, mozog, ami által szép sportos testalkata van. Na ilyen nőt nagyon keveset látni. Hidd el én lennék a legboldogabb ha nem így lenne.
Persze olyan nőből sok van aki kifesti magát, megcsinálja a körmét stb., de eközben a teste egy darab "szar". Már bocsi a kifejezésért, de az ilyen nők számomra hasonlóan igénytelenek mint azok a férfiak akik szintén nem sportolnak és csak a sört isszák.
#16: "de eközben a teste egy darab "szar""
Nekem még az ilyen Tess Holiday-féle rémségekről se lenne pofám ilyet állítani, pedig rettenetesnek tartom őt magát, amit képvisel, meg a káros "aktivizmusát" is. Viszont nekem - veled ellentétben - volt gyerekszobám.
Itt elsősorban az arcról és a testalkatról van szó.
Ha jóképű és sportos testalkata van, sokminden el van felejtve az adott pasinak.
De hiába sportos izmosabb az alkatod ha nem vagy jóképű..akkor tökmindegy hogy nézel ki a fejed alatt.
Az öltözködés pedig csak utána jön.
Egy dologgal maximálisan egyet értek, az a túlsúly, a pocak...ez általában lustaság , nincs mozgás, nincs semmi sport, de zabálás az van....az ilyenek ne sírjanak ---> de ebben az esetben a Nők se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!