Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Milyen barátnőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen barátnőre vágytok, miket kerestek a lányokban?

Figyelt kérdés

Inkább a fiatalabb 20-as, 30-as korosztály véleménye érdekelne, de senki se tartsa magában és inkább konkrétumok érdekelnének. Szóval oké persze mindenki oda fogja írni, hogy "szép" de ez elég tág.

Vagy sokan mondják, hogy "kedves"

-persze érthető, de ez miben nyilvánul meg, írhatnátok példákat.

(A háttérsztori annyi, hogy sokáig állati szerencsétlen voltam pasizás terén. Általánosban is bántottak, pedig sosem voltam csúnya, csak nagyon magamra vettem és ez a felnőtt koromra is még kihatott. Mindig azt hittem a külsőm az oka, mindaddig amíg nem találkoztam valakivel aki megőrült értem, nagyon bejöttem neki, de (sok dolog miatt) nem úgy viselkedtem vele amilyen egyébként vagyok. Idén nagyon ráálltam az öfejlesztésre, testileg elég sokat változtam és eddig se voltam csúnya, de most már talán kezd helyrejönni az önbizalmam, sokkal jobban nézek ki. Viszont rájöttem nem tudom, hogyan viselkedjek egy olyan férfival aki tetszik. Barátkozással pl.: sose volt gondom.)

Kérlek, maradjunk a kérdésnél, a háttérsztorit csak azért írtam, hogy legyen valami kontextus.

aug. 31. 09:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező,

Nézd, így a leírásod alapján nincs veled semmi különösebb probléma, de senki sem tökéletes. Nem is kell annak lenni. Legyen meg benned a nyitottság, a kommunikáció kézség és az akarás, hogy megismerd azt a személyt akivel majd ki fog alakulni egy harmonikus kapcsolatod. Bár utóbbi láthatólag megvan. (Sokan szerintem az ismerkedést úgy át akarnák ugrani és egyből ott tartani, hogy már van egy működő kapcsolatuk, mert hát a legtöbb ember türelmetlen. Viszont ez nem így megy.)

Egyetlen egy tanácsot hogyha adhatok azt mondanám, hogy ne hagyd, hogy bárki megalázzon vagy csúnyá viselkedjen veled és ne tiszteljen. Nincs olyan, hogy ne érdemelnél mást. Aki így viselkedik az húzzon... (pontosan oda).

7-es voltam.

aug. 31. 16:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mostmár semmilyenre és nem is keresek semmit a lányokban.

Régebben mindig arról álmodtam, hogy egy cuki, aranyos barátnőm lesz, aki csak engem akar és nem csak egy leszek számára a sok közül.

Mindig is tetszettek a visszahúzódóbb csajok, akik nem akarnak mindenáron feltűnösködni, akikkel lehet normálisan kettesben beszélgetni, de azért benne vannak a "hülyeségben" is.

Az exem pont ilyen csaj volt, azért is jöttem vele össze, aztán persze időközben kiderült, hogy ő sem különb a többségtől.

Külsőre amúgy annyi a kritérium számomra, hogy nálam ne legyen nagyobb semmilyen "paramétert" tekintve, azért legyen szép arca, legalábbis nekem tetszen.

szept. 2. 09:26
 13/19 TENGEERPICI ***** válasza:
38%
Tanulj meg néhány dolgot. A férfi nőt akar a nő férfit akar. A férfit a látvány élteti a nőt meg az amit hall. Férfit a szeme a nmőtz a füle irányítja. A nő bárkinek szétrakja. A férfinak kell a látvány hogy múködjön az anakonmda. Ha tetszik akkor nyugodtan megmondhatod neki. Attól még nem dől össze a világ ha neki más az elképzelése. De tartsd tiszteletbe ha nem azt a választ kaptad amit vártál. Ha a nő akar valamit akkor úgy is megtalál. Te is megmondhatod neki hogy más elképzelésed van a dologról. TENGERPICI 2024.09.03.
szept. 3. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

"A férfit a látvány élteti a nőt meg az amit hall"

Mekkora boomer bullshit atyaég...

A nők ugyanúgy emberek és ugyanaz a biológia, ösztönök vonatkoznak rájuk is.

A látvány, a külső a nők számára is hasonlóan (ha nem jobban) fontos. Rég megdőlt mítosz, hogy a nőket nem érdekli a külső. Jobban érdekli, a saját külsejükre is sokkal jobban figyelnek, ahogy a környezetük esztétikája is a nők számára fontosabb. A férfiak inkább funkcionális lények.

Az ocsmány férfinek vagy mondjuk inkább úgy hogy az adott nőnek abszolút nem tetsző férfi teljesen mindegy milyen szöveget tud nyomni, mert esélyt sem fog kapni arra, hogy egyáltalán szövegelhessen.

Ne tegyünk úgy mintha nem így lenne.

A külső az elsődleges tényező mindkét nem esetében. Ha abszolút nem tetszik a másik, nem lesz semmi a dologból. Persze a jó duma és egyéb dolgok változtathatnak bizonyos szinten az eredményeken, de illúzióink ne legyenek, akkor is a külső tényezők fognak dönteni.

szept. 3. 09:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"a saját külsejükre is sokkal jobban figyelnek, ahogy a környezetük esztétikája is a nők számára fontosabb."

Alapvetően igen, de rengeteg a környezetére igénytelen, rendetlen nő. Nekem pl. sikerült több ilyet kifognom (nem kérek beszólogatást, én hibám).

szept. 3. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:
26%

Heti 3x kondizok, szóval jó lenne ha ő is kondizna. Az biztos, hogy nem fogom elhallgatni, hogy én már megint kondizni megyek stb stb, így olyan lenne az ideális, aki tudja ez mivel jár, de legalábbis felfogja, hogy az életem része ez, amennyiben ő nem kondis csaj. A másik két dolog amiket SOHA nem fogok feladni egyetlen egy nőért sem azok az animék és a számítógépes játékok. Én se kérem, hogy változzon meg, nem is kérem, hogy ő szeresse ezeket a dolgokat, de hagyjon békén amikor ezekkel foglalkozom.

Hasonló érdeklődési körökön kívül fontos még a hasonló értékrend is, tudjunk intellektuálisan kapcsolódni egymáshoz, végül pedig érzelmi alapon is. Olyan nő nekem nem kell aki érzelmileg éretlen, van ebben az országban elég hisztis k*rva, nekem egy normális nő kell.

Ne akarjon házasodni és gyereket se 30 éves kor alatt. NAGYON fontos a tisztelet, ha én megadom ezt neki, akkor neki KÖTELESSÉGE ugyanígy tenni, különben össze sem jövünk. Én se nem dohányzom, se nem füvezek, se nem drogozok, inni is csak évi 3-5 alkalommal társaságban teszem, így nyilván ettől különböző életstílus is offos számomra.

Amennyiben dolgozik, azt hasonló beosztásban tegye, ez nálam a klasszikus délelőttös beosztást jelenti. Nekem van heti 3 Home Office, neki meg kell értenie, hogy ha magamtól nem megyek oda hozzá beszélgetni vagy nem írok, nem hívom fel, az azért van, mert UGYANÚGY el kell végeznem a napi feladataimat, mint az irodában. Neki tiszteletben kell ezt tartania, ha neki nincsen HO, akkor meg ne féltékenykedjen, mint egy hülye gyerek. Annyi a különbség az irodához képest, hogy nem kell utaznom, ennyi. Amúgy ugyanannyi dolgom lenne az irodában is, mint otthon, a munkát el kell végezni, ha meg nincs mit csinálnom, akkor az irodában se lenne.

Kizáró ok az exekkel gyakori találkák, közeli barátság. Nyilván a beszélő viszonyt nem sorolom ide, az OK. Az is red flag, ha csak férfi barátai vannak. Másik dolog ami exekkel kapcsolatos és elfogadhatatlan számomra, az a hasonlítgatás, ha csak megneszelem törekszem arra, hogy minél előbb megszakíthassam ezzel a retkes r*banncal az "ismerkedést". Én se hasonlítgatom őt másokhoz, nem teszek megjegyzést a külsejére, ő is tegyen így.

szept. 5. 10:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

38/f

Szép már volt, kedves is volt... de olyan akivel megértettük volna egymást, olyan nem..

Én most olyat keresek akivel közösen olvashatunk fantasy, scifi könyveket, majd megbeszélhetjük azokat... akivel elmehetek moziba egy szuperhős filmre, vagy egy fantasyre... akivel nézhetünk sorozatokat, akivel elmehetek mondoconra, vagy comiconra, vagy bármilyen conra :D... aki érti miről beszélek ha belefeledkezem valamelyik metaverzumba... aki leül mellém és mortalkombatozunk egy jót...

Ha mindezek mellé még gyereket is akarna, és lehetne vele közös terveket szőni hátralevő életünkre, az csak plusz...

szept. 5. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
42%
Túl sokat beszélsz, valószínüleg ez a gond. Írod is a 9-esben, hogy nagyon kommunikatív vagy. A legtöbb pasi nem bírja az állandó trécselést.
szept. 7. 02:13
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 nem beszélek túl sokat. Mármint akivel látom, hogy lehet és jól eldumálunk azzal fogok, de nem zúditok rá senkire semmit:D
szept. 25. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!