Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire válogatok akkor nem lesz sosem barátnőm? Velem van a hiba a társkereső lányokban?
37 éves vagyok és jó lenne már barátnő... felmentem a randivonal társkeresőre de hát úgy igazán egyik sem tetszett aki Budapesten él.
Megmondom őszintén 6 lányra írtam összesen, többet nem találok aki tetszene, pedig mindenkit végig néztem.. és hát sajnos eddig nem írtak vissza pedig elolvasták a levelem...
Csúnya vagyok lehet nem tudom.. pedig nem vagyok elhizva, igaz inkább túl vékony vagyok és eléggé beesett az arcom, de erről nem tehetek ez genetika..
Lehet, hogy még nem regisztrált az, aki neked majd tetszeni fog.
A valós életben nem próbáltad?
Lehet, hogy mindennap szembejön veled...
#2-es, masok megoldjak (nem a buszta gondolok).
Szoval ez a "nincs hol" hulyeseg. Csak nem vagy hajlando tenni erte. Kenyelmesebb otthon ulve varni a sultgalambot, de 37 eves korodig nem repult be az ablakon ez a bizonyos galamb. En megprobalnam levonni ebbol a kovetkeztetest...
"Csúnya vagyok lehet nem tudom.. pedig nem vagyok elhizva, igaz inkább túl vékony vagyok és eléggé beesett az arcom, de erről nem tehetek ez genetika.."
Na, a neked nem tetsző lányok sem tehetnek róla, hogy nem tetszenek neked, nem elég csinosak stb. Ez genetika. Nem azt akarom ezzel mondani hogy vidd el az ízlésed, hanem hogy fordítva ugyanez a helyzet: felmész társkeresőre és tele van pasikkal, akik nem tetszenek. Erről sem tehet senki. Ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!