Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Milyen barátnőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen barátnőre vágytok, miket kerestek a lányokban?

Figyelt kérdés

Inkább a fiatalabb 20-as, 30-as korosztály véleménye érdekelne, de senki se tartsa magában és inkább konkrétumok érdekelnének. Szóval oké persze mindenki oda fogja írni, hogy "szép" de ez elég tág.

Vagy sokan mondják, hogy "kedves"

-persze érthető, de ez miben nyilvánul meg, írhatnátok példákat.

(A háttérsztori annyi, hogy sokáig állati szerencsétlen voltam pasizás terén. Általánosban is bántottak, pedig sosem voltam csúnya, csak nagyon magamra vettem és ez a felnőtt koromra is még kihatott. Mindig azt hittem a külsőm az oka, mindaddig amíg nem találkoztam valakivel aki megőrült értem, nagyon bejöttem neki, de (sok dolog miatt) nem úgy viselkedtem vele amilyen egyébként vagyok. Idén nagyon ráálltam az öfejlesztésre, testileg elég sokat változtam és eddig se voltam csúnya, de most már talán kezd helyrejönni az önbizalmam, sokkal jobban nézek ki. Viszont rájöttem nem tudom, hogyan viselkedjek egy olyan férfival aki tetszik. Barátkozással pl.: sose volt gondom.)

Kérlek, maradjunk a kérdésnél, a háttérsztorit csak azért írtam, hogy legyen valami kontextus.

aug. 31. 09:28
1 2
 1/19 Indián Srác ***** válasza:
90%

Külsőre elég ha nem szélsőségesen sovány vagy kövér és találok benne valamit ami tetszik mikor ránézek. Belsőre a legfontosabb, hogy ugyanúgy legyen meg a gyermeki éne és a felnőtt is. Lehessen vele önfeledten nevetni, poénkodni, legyen pozitív a kisugárzása. Lehessen vele komolyabb témákról is beszélgetni, legyen szó elvont filozofálásról vagy a mindennapi életről. Tényleg kb. ez a legfontosabb, működjön a kommunikáció minden értelemben, minden területen. Mondja ki ha valami nem tetszik neki, ha valami zavarja, mondja ki az elképzeléseit és ne útólag jöjjön azzal, hogy ,,dehát én azt hittem, gondoltam, úgy terveztem". Senki sem gondolatolvasó.

Kedvesség? Az már egy sima beszélgetésben is látszik szimplán abból ahogy reagál a szavaimra, de nyilván jó ha jószívű és odaadó. Ha tényleg szívből akar adni mindent. Jó ha tud főzni, mert akkor tudunk együtt, de ha nem tud, majd tanítom. :D

Nem tudom, ezer dolgot fel lehetne sorolni, de igazából ha valaki megfogja az embert igazán, sokszor nem is fogja tudni megmondani mi is fogta meg annyira...

aug. 31. 09:46
 2/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ez egy nagyon normális és alapos komment 😀

És hogyan fejezze ki a lány ha érdeklődik irántatok? Amiket leírtál, azokat őszintén mind hozom/tudom hozni, de mégis sikertelen vagyok. Nem igazán tudom, hogy hogyan viselkedjek azzal aki tetszik, talán mert félek, hogy gáznak tartanak, hogy ciki lesz stb.

aug. 31. 09:49
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Önmagad add, bármennyire is klisé. Ha valaki nem vevő rá akkor lépj túl rajta, majd akad más.
aug. 31. 10:00
 4/19 Indián Srác ***** válasza:
83%

,,És hogyan fejezze ki a lány ha érdeklődik irántatok?"

Ez függ attól is, hogy én érdeklődöm-e iránta és kezdeményeztem-e.

Amennyiben igen, akkor semmi különöset nem kell tennie. Csak fogadja el a bókokat, a finom utalásokat, ha elhívom valahova, akkor a meghívást. Szóval leegyszerűsítve elég ha hagyja magát meghódítani. :D Aztán előbb-utóbb úgyis ki lesznek mondva a dolgok. :)

Ha még nem kezdeményezett a másik fél, az már komplikáltabb szitu. Általában ha egy nőnek tetszünk, azt észrevesszük nagyon apró jelekből is, és ha nem kezdeményezünk akkor valószínűleg az érzés nem kölcsönös. Kivételek vannak, lehetnek. Elképzelhető, hogy nem vesszük a lapot, de ilyenkor nem feltétlen működnek olyan apróságok, minta hosszabb szemkontaktus, mosoly, jelek arra,hogy jól érzi magát a nő a társaságunkban stb. Inkább ugorjon ahhoz a szélsőséges esethez, mikor tényleg semmi jelet nem vesz a pasi. XD Olyankor ki is mondhatod, hogy érdeklődsz iránta, de fontos, hogy ne tűnj nyomulósnak. Elég annyit kimondani, hogy kedveled és szeretnéd ha jobban megismernétek egymást. Ennyi már elég kell legyen, hogy a legsötétebb pasi és levágja mi a szitu. :D Innentől pedig ugyanaz a játék, mint mikor már kezdeményezett a férfi. Csak hagyd, hogy meghódíthasson.

aug. 31. 10:00
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Társ legyen az életben, érezzem azt, hogy hosszútávon végigtudom vinni vele ezt az Élet nevű történetet, tud kompromisszumokat kötni, viszonylag közös a felfogásunk (rengeteg veszekedéshez vezet, ha nem az). Ja és mikor egymás társaságában vagyunk, teljesen felszabadultak vagyunk, ne legyünk feszültek. Ezt nehéz leírni, de volt nő, aki mellett sehogy se tudtam felszabadulni, nem tudom miért. Mással pedig legelsőre ment, a jó kémia ugye. És fogadja el a családom (szülők és többiek) úgy ahogy van, ez számomra rendkivül fontos. Külsőre már rég rájöttem, hogy feleségnek nem a legszexibb csajt kell elvenni, de azért álljon fel rá (elnézést a kifejezésért, de ez az igazság), és az ágyban kapjam meg azt, ami kell, mert másképp hosszútávú kapcsolatban ha elkezdek más nőkre és több szexre sóvárogni, az nagyon tönkre tud vágni mindent. Én az vagyok, aki azt mondom, hogy nem a szex a legfontosabb egy házasságban, hosszú kapcsolatban, de azért nélkülözhetetlen a jó szex. Másképp valaki szenvedni fog, vagy félrelépni.

Ezeket tapasztalatból írom, én férfiként 26 évesen megtaláltam ezt a nőt, aki többé kevésbé mindenben passzol, az ágyban is. De volt egy nehéz időszakunk, mikor a libidója nulla volt, és akkor tapasztaltam meg, mennyire kitud hatni ez mindenre. Szerencsére ez rendeződött, ezt is megtudtuk beszélni, ami mégjobban megerősítette a kapcsolatunkat. Sokan szerintem az ilyesmit nem tudják megbeszélni, és az nem jó kapcsolat. 30F

aug. 31. 10:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

A fentiekből nagyon sok minden rám is igaz, nem szeretném az előttem szólókat ismételni :) De mivel beleillek a korosztályba, akit kérdezel, válaszolok. Számomra nem annyira fontos, hogy ki kezdeményez (szerintem bármelyik fél megteheti), nincsenek olyan jellegű elvárásaim, hogy hogyan fejezd ki a tetszésedet, mert mindenki másképp közelít és ez így van jól.

Külső tulajdonságok terén nem mondanám, hogy nagy elvárásaim lennének, engem egy lány leginkább a személyiségével tud megfogni. Bele lehet "szeretni" a külsőbe is, de szerintem az csak fellángolás meg a szexuális vágy fűti, ha nem passzolunk emberileg, akkor nagyon hamar ki lehet ábrándulni egy "jó testből". Persze fontos a kémia. Emberileg pedig, hogy mindent meg lehessen beszélni, legyen őszinte, hűséges, nyitott.

aug. 31. 10:25
 7/19 anonim ***** válasza:
79%

Külsőről ilyen esetben szerintem felesleges beszélni, mert mindenkinek más jön be, vagy más tetszik igazán. Az fontos, hogy tudj vonzódni a másik személyhez, de az már egy teljesen más dolog, hogy mi az amihet vonzódsz is.

A belső pedig egy elég bonyolult dolog, mert a legtöbb ember szeret szélsőségekben gondolkozni és hiába írnék ide ilyen dolgokt, hogy legyen kedves, törődő, intelligens stb. Senki sem csak ilyen vagy olyan. Mindenkinek vannak pozitív és negatív tulajdonságai is a személyiségének. Most az olyan dolgok nem fognak változni például, mint az intelligencia, de én akit annak tartok azt lehet egy másik férfi már nem tartaná annak.

"Viszont rájöttem nem tudom, hogyan viselkedjek egy olyan férfival aki tetszik. " <-- Mindenesetre ne térjen el nagyon az alap személyiségedtől, mert azzal nem fogsz semmire menni, ha színjátékot játszol az ismerkedés elején.

Összeségében szerintem az a fontos, hogy megtanuljunk odafigyelni egymásra, konfliktust kezelni és passzoljon a személyiségünk olyan szinten, hogy élvezzük egymás társaságát és szívesen töltsük együtt az időt. A legtöbb dolog ennek révén meg kialakul.

aug. 31. 10:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már annak is tudok örülni, ha nem pénzéhes, nem nézi le a nem diplomás embereket, és nem évi 300 napot menstruál és/vagy "fáj a feje". Ja, és ne kelljen hallgatnom, hogy bezzeg az exe...
aug. 31. 10:58
 9/19 A kérdező kommentje:

Fuu nagyon normális válaszok jöttek, nem is gondoltam volna köszönöm szépen. Jöhetnek még! :D

Őszintén nem tudom mi lehet velem a baj. Nagyon kommunikatív vagyok, egyenes, direkt, őszinte. Alapetően kedves, jószívű, szeretek apróságokkal kedveskedni a szeretteimnek. Vidám vagyok, vannak céljaim, dolgozom, nem a pénzre megyek, nem akarok senkit se lehúzni. Egyetemet végeztem, folyékonyan beszélek idegennyelvet. Nyitott vagyok, közvetlen. Sportolok, vannak hobbijaim, céljaim, barátaim. Azt gondolom mindenről lehet velem beszélgetni, szeretek hülyéskedni, viccelődni, felvidítani másokat és a komoly beszélgetéseket is szeretem.

Nyilván vannak rossz tulajdonságaim is, érzékeny vagyok nagyon könnyen meghatódok, viszont néha meg hirtelen mondok valami hülyeséget amivel akaratlanul megbántok másokat, mert rosszul jön ki. Mondjuk mindig bocsánatot kérek és lekommunikálom, hogy ez csak félrement. Türelmetlen vagyok sokszor stb stb.

Nem ment át rajtam egy fél város, egyetlen egy pasival feküdtem le eddig (24 évesen), pedig kifejezetten nagy a szexuális étvágyam.

Szóval nem hinném, hogy szörnyű ember lennék, de valamiért sose jöttek nekem igazán össze a dolgok és nem tudom hol rontom el.

Sokáig nagyon küzdöttem az önbizalommal, fel se ismertem sokáig ezt, ez tény. Gimiben se kezdeményeztek sokan. Volt olyan akiknek láttam/látni véltem (a mai eszemmel is azt gondolom), hogy tetszem és ez kölcsönös volt, mégsem léptek és ez még jobban lerombolt.

Egyetemen is nagyon sokáig ugyanez. Mindaddig amíg külföldön nem találkoztam valakivel akivel megőrültünk egymásért, borzasztó jó volt a kémia, el se hittem, hogy annak a srácnak én tetszem, de mégse lett több (miatta). Ez is hosszú, meg összetett de mindegy a vége ugyanaz.

21 évesen beleszerettem valakibe, akiről tudtam/tudom, hogy nagyon kedvel, nagyon jókat szoktunk mindig beszélgetni, érdeklődik rólam ha találkozunk, látom hogy szeret velem lenni stb. Mégis összejött egy nála sokkal idősebb nővel, aki ráadásul nem is kifejezezten dekoratív, de oké ízlések és pofonok.

És mindig elgondolkodom, hogy mit és hol rontok el, hogy valahogy sose jön azzal össze akivel én szeretném. Miért nem vagyok elég jó? És nem arról van szó, hogy toronymagasak az elvárásaim, hasonló dolgokat "várok el", mint amit hozok én is.

Más emberek meg kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak. És nem, nem erre vágyom, hanem tényleg egy valakire akivel komolyan vesszük egymást és közben egyben a legjobb barátom is.

Szóval (sorry a regényért) nem tudom mi velem a baj.

Sokáig mindent a külsőmre fogtam, de relatíve sokan megnéznek utcán, pedig kihívó sem vagyok. Igaz mindig is küzdöttem ezzel, hogy vajon tényleg ennyire csúnya vagyok-e, pedig objektíve nem:/

Szóval passz, nem tudom mit csinálok rosszul.

aug. 31. 13:34
 10/19 Indián Srác ***** válasza:
79%

Semmi baj nincs veled, semmit nem csinálsz rosszul. Egyszerűen ez egy ilyen játék. A világ legjobb nője sem tetszhet minden pasinak és a világ legjobb pasija sem tetszhet minden nőnek. Előfordul, hogy olyan szekér után fut az ember, ami nem veszi fel. Ez nem azt jelenti, hogy baj lenne veled, vagy rosszul csinálnál bármit. Nem! Ez annyit jelent, hogy sajnos olyan ember fogott meg, akit te nem, de ettől még te ugyanúgy értékes, szerethető ember maradsz, aki biztos megfog másokat, csak azok meg téged nem érdekelnek. Minden emberrel van ilyen, ennél természetesebb dolog nincs is a világon. :D

Velem is volt, hogy meg voltam őrülve nőért, őt nem igazán izgattam. Ezzel egy időben egy másik nő értem volt megőrülve, de ő meg engem nem izgatott. Sajna ilyen az élet. Türelemjáték. Előbb-utóbb találsz majd olyan embert, akivel egyszerre, kölcsönösen lesztek oda egymásért. :) Lényeg, hogy ne görcsölj rá és ne keress hibát magadban e miatt!

aug. 31. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!