Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami rossz berögződés,h mindig olyan lányokba szeretek bele, akik valamilyen védelemre,segítségre,támogatásra szorulnak?
Figyelt kérdés
Eddig szinte mindig ugyanaz a forgatókönyv játszódott le, h olyan nőkbe estem bele, akik valamilyen szempontból rossz helyzetben voltak és kezdem úgy érezni, h nem is őket szerettem, hanem magát a helyzetet, h megmentőt játszhatok. Nem tudom, h létezik e ilyen. A dolog érdekessége amúgy, h mindegyik lány elutasította mindenfajta segítséget, amit adni akartam és később ők maguktól saját erőből hozták magukat jobb helyzetbe,és utána már nem is voltak érdekesek a számomra. Lehet,h ez valami védelmezői ösztön, ami eleve bennem van és azért jön elő. Mert olyan nők, akik karrierjük csúcsán vannak,meg sikeresek, valahogy sosem váltottak ki belőlem vonzalmat.2020. júl. 23. 12:47
2/7 anonim válasza:
1+ Te is lelki-segítségre és támogatásra szorulsz-csak szégyenled ezt még önmagad előtt is.
3/7 anonim válasza:
2+ És amikor a másik lányok felállnak, azért veszed róla le a figyelmet, mert szembesítenek vele, hogy te hová jutnál ha felállnál. Ez egy önvédő mechanizmus.
4/7 anonim válasza:
Ez abból eredhet, hogy alacsony az önbizalmad. Kiszolgáltatott helyzetben lévő nők még nálad is kevesebb önbizalommal rendelkeznek, így mellettük férfinak érzed magad.
5/7 A kérdező kommentje:
De az önbizalmam az pont nem alacsony.
Én nagyon jó helyzetben vagyok karrier meg az élet minden egyéb területén.
Csak a kapcsolataim ilyen elcseszettek.
2020. júl. 23. 13:01
6/7 anonim válasza:
Most akkor olyan barátnőt szeretnél, aki hagyja, hogy segítsd?
Amúgy ez szerintem nagyon vonzó, sajnos alig van ilyen igazi férfi manapság. Én sajnos mindig az ellenkezőjébe botlok, aki már az elején kérdés nélkül kifejti, hogy ő ugyan nem segítené a nőt, segítsen mindenki magán.
7/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a hagyományos férfi ösztön még bennem van. De úgy látszik, ez már nagyon kiveszett manapság, ha a többség el se hiszi,h létezik ilyen és emögé is valami önbizalomhiányt képzel el.
2020. júl. 23. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!