Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder Egerben hogy-hogy nem mutat nőket???
Beállítom a távolságot kb. akkorára hogy lefedje a várost.
20-25 közötti nőkre szűrnék és a városból nem (vagy 1-2 nőt) tud mutatni, csak 30-50 km- ről messzebbről, Miskolcot, Gyöngyöst, meg kis falvakból stb. dob fel nőket.
Nem akarom elhinni, hogy 50 ezres városból ahol egyetem is van meg nagyon látogatott turizmus, programok szempontjából, ott lényegében a Tinder halott.
Nincsenek 20-25 év közötti nők?
1. Nem Tinderen ismerkednek.
2. Ha nem tűnt volna fel, Eger (is) halott társkeresési szempontból (is). Ezek az appok leginkább Bp-n működnek jól, ott bőséges és sokszínű a felhozatal. Ahogy egyébként élőben is főleg ott vannak értelmes ismerkedési lehetőségek. Errefelé meg ha legkésőbb egyetemen nem találod meg a "végleges" párod, akkor k. nagy bajban vagy.
Nyíregyháza több mint 110 ezer lakos, de itt is 5 perc alatt végig pörgeted az összes női profilt.
Sokan évek óta fenn vannak (túl válogatósak vagy túl rondák/kövérek)
Ha nem találsz senkit 1 hónap alatt, jobb ha törlöd az egészet.
Én is hülye vagyok hogy reménykedek még és újra meg újra felregisztrálok.
Vidéken siralmas a felhozatal. Inkább nem részletezem, mert nem lenne PC...
Szerintem majdnem nulla az esély normális lányt találni. Én Budapestre állítottam a keresést, úgy még érdemes válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!