Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szokott vége lenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szokott vége lenni a barátzónának?

Figyelt kérdés
aug. 29. 07:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%
Úgy, hogy a férfi keres értelmesebb, produktívabb elfoglaltságot, mint simpelni egy nőnek.
aug. 29. 07:47
 2/26 anonim válasza:
94%
Nem jössz be.
aug. 29. 07:53
 3/26 anonim válasza:
100%
Valahogy úgy, ahogy az első írja. Nálam úgy lett vége, hogy meguntam azt, hogy én vagyok a 647. kedves fiú barátja, aki nagyon jól jön, ha valamilyen téren (mondjuk anyagilag.. vagy valahová el kell vinni, vagy kísérni) segítségre van szüksége... többre viszont nem voltam alkalmas. Csókolózás és kézen fogva járkálás, ölelkezés az volt, de 1 év alatt nem lett kimondva az, hogy ez egy felvállalt kapcsolat lenne. Hagyd a fenébe az ilyen lidérceket. Csak egy praktikus balek vagy az ő életében és majd mással jön össze.
aug. 29. 07:57
 4/26 anonim ***** válasza:
49%
Bírom, hogy a kérdéseknél direkt nem derül ki, hogy férfi-e, vagy nő az illető. Így aztán komolyan meg lehet válaszolni...
aug. 29. 08:03
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem írják vagy keresel mást vagy keresel vmi elfoglaltságot... vagy mind2t egyszerre :D

Ezt a nőt meg ejted :)

aug. 29. 08:04
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

4!

Férfiaknál ritkábban szokott lenni barátzóna... akiknél van, azok meg nem írnak ide

aug. 29. 08:05
 7/26 anonim ***** válasza:
84%
Én beszélgettem itt ilyenekkel, tehát van. Teljesen más a két szitu.
aug. 29. 08:08
 8/26 A kérdező kommentje:
6. Pedig nő vagyok... szóval akkor a ritka állapotban tartozom
aug. 29. 08:08
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben sztem itt nem igen tudnak segíteni.

Férfiként mondjuk nekem volt már olyan csaj aki abszolút nem jött be még szexre sem. Mindig mondogattam Neki, hogy kik jönnek be, erre mindig besértődött.

Szvsz engedd sztem el. Fordított esetben sem lehet jó a barátzóna, ha nem önkéntes.

aug. 29. 08:14
 10/26 anonim ***** válasza:
68%
Legyél szebb. Ennyi elég nőként.
aug. 29. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!