Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Általánosságban mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban mennyire lehet igaz az hogy ha minél nagyobb lánggal, minél nagyobb vonzalommal indul egy kapcsolat annál nagyobb eséllyel lesz hamar vége, mert elmúlik a lila köd?

Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 18:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
50-50% szerintem az esélye. Sok kapcsolat még 2+ év után is működik, sőt még szerelmesek egymásba. Inkább úgy írnám, hogy aki idealizálja a másikat azoknak ér véget a kapcsolat.
2024. júl. 11. 18:13
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

,,Megrakják a tüzet, mégis elaluszik, nincs az a szerelem, ami el nem múlik."

Szóval csak idő kérdése míg enyhül a láng, eloszlik a rózsaszín köd, de igazából pont utána derül ki, hogy egymásnak való-e két ember. Amíg elveszi az ember eszét a rózsaszín köd, addig könnyű szeretni a másikat, talán a hibáit észre sem véve. Na de utána... na onnantól gyün a feladat hej!

2024. júl. 11. 18:14
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Hát nem tudom. Én ismerek olyan szerelmespárt akik együtt vannak lassan 10 éve és tényleg szerelmespárok. Lehet nem mindenkinél múlik el a szerelem? Vagy elhitettik magukkal és azért érzik úgy, hogy annyi időn át is szerelmesek egymásba? Szerintem csak azt tudja aki abban a cipőben jár. Tehát én nem utasítom el annak a lehetőségét sem, hogy vannak olyan párok akiknél akár 15-20 évig is ég a szerelem, láng, vágy. Lehetséges, hogy váltakozik a szeretettel, de akkor is ott van. Akinél elmúlik az érzés nagyon rövid időn belül azok szerintem mégcsak szerelmesek se voltak egymásba inkább csak szalmalángról beszélhetünk.
2024. júl. 11. 18:20
 4/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt inkább úgy kell érteni, hogy az a nagyon intenzív, pillangók a hasban érzés múlik el, mikor tényleg 0-24ben minden gondolatod körülötte forog. Maga a láng meg idővel annyira fog égni, amennyire tudják táplálni. Idővel jobban előtérbe kerül a tudatosság, mint a sima, ösztönös vágy. Szóval biztos vagyok benne, hogy akik több évtizede vannak együtt, azok tesznek is érte, hogy az idő előrehaladtával is harmonikus lehessen a kapcsolatuk. Csak nyilván külső szemlélő számára nem feltétlen fog látszani a bele tett munka, ellenben ha valakiknél probléma van, na azt elég hamar és könnyen észre lehet venni.

2024. júl. 11. 18:32
 5/17 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos ez az első jele annak, hogy ez plátói kapcsolat lesz. Minél nagyobb a vágy, a szerelem, stb, ha elmúlik, annál nagyobb ürességet fog hagyni maga után, épp akkorát, amekkorát már az ember saját magába már nem tud tolerálni, és szakít, mert már nincs meg az az érzés.
2024. júl. 11. 18:46
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Saját tapasztalat szerint azok múltak el hamar, ahol óriási elánnal indult az egész...most 48 évesen már józanabb vagyok.
2024. júl. 11. 19:08
 7/17 anonim ***** válasza:
73%
Ahol kezdetben sem sok vonzalom van, az még hamarabb véget fog érni.
2024. júl. 11. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Teljesen véletlenszerű, az enyém nagy vonzalommal indult és a randik alatt kiderült, hogy emberileg is fullra passzolunk, lassan 10 éve leszünk együtt. De voltak olyan randijaim, ahol szintén volt erős vonzalom, de ahogy megismertem a másikat, kiábrándultam és semmi nem lett belőle. Meg olyan is, ahol szexkapcsolat lett, mert bár bírtam haverként is, de azt nem tudtam elképzelni, hogy együtt éljünk mint pár. Illetve olyan egy éves kapcsolat, ahol meg az derült ki, hogy egy szar alak.

Olyan kapcsolatom nem volt, se randijaim, ahol nem volt erős vonzalom, mert ilyen lagymatag érzések, hogy “kéne valaki, végül is jó fej xy” nem motiválnak ismerkedésre.

2024. júl. 11. 19:47
 9/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igazad van, de nem vagyok benne teljesen biztos. Talán tök idióta vagyok, vagy naiv, de nemcsak úgy tűnnek és beszélnek egymásról mint akik "csak" szeretik egymást. Persze akik "csak" szeretetet, tiszteletet éreznek egymás iránt azok dolgoznak is azon a kapcsolaton. Azt sem hiszem el, hogy akik szerelmesek egymásba jó pár év után is, hogy azok semmit se csinálnak. Nem tudom, lehetséges, hogy a "munka/harc" miatt vannak egymásért annyira oda. De ellenben elő példa a szüleim, hogy bár szerették és tisztelték egymást azért annyit nem kellett nekik javítani a kapcsolaton. Úgyhogy bennem van a kérdés, hogy akkor akik szerelmesek egymásba és nemcsak azt hiszik (mert olyanok is vannak) lehet, hogy nem dolgoznak szintén annyit kettőjük dinamikáján? Szerintem a túl sok "munka" is megárt, hogy mindenáron azon vannak, hogy együtt maradjanak, néha pont azért múlik el a szerelem, olykor meg ellenkezőleg mert túlságosan is természetesnek vették, hogy nem múlik el.

2024. júl. 11. 19:49
 10/17 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nagyobb eséllyel van vége nagy lánggal indulo kapcsolatoknak mint azoknak amelyik megfontoltabb lassabban bontakozó meg nem viharos.

Általában a viharos szerelmeknek van viharosan is vége.

2024. júl. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!