Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresésben alig van matchem és azoknak is mindnek csak hülyítés meg ghostingolás a vége, akkor nagyon ronda férfi lehetek?
Nem feltétlenül, az is lehet nem vagy fotogén/előnytelen fotókat készítettél avagy nem tudsz kommunikálni. Személyesen is sokan visszautasítanak?
Milyen aránnyal van sikered, hány személyes próbálkozás után?
Nem feltétlenül.
1. Érdemes kipróbálni több társkeresőt, és esélyt adni az újabbaknak... azokon nincs fent boldog-boldogtalan, így nagyobbak az esélyek is
2. Tipik Tinder jellegú társkeresőkön férfi túlerő van, ezért a nők jobban válogatnak... néha olyan férfiaknak is alig van match, akik más platformokon sikeresek
ajánlom azt is, hogy élőben is ismerkedj
3. Lehet, hogy csak nem vagy fotogén vagy előnytelen fotókat töltesz fel
#2..."Nekem talán fél év alatt 5 ha összejött"
Nem tudom nálad mi a probléma. Nekem naponta 5 matchem is van 100 km-es körzetben a Facebook Dating társkeresőn. Igaz, hogy 35-50 év között. Te lehet a 20-on éves topmodell lányokra nyomsz igent azért van kevés matched.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!