Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért sértődnek meg társkeresőn, ha ghostingolok?
Férfiként ugye megkapom, hogy ha egy nő se szó, se beszéd felszívódik, ne adj isten szó nélkül letilt, ha randira terelődik a szó, akkor
1. ne is törődjek vele
2. biztos én voltam a bunkó, oka volt, hogy lelépjek, úgyhogy szégyelljem magam.
Ellenben ha én érzem úgy, hogy nem tart sehova az egész vagy gáz a nőci, és felszívódom? Akkor megy a sirám, hogy gyáva vagyok, mert így meg úgy "megérdemelte" volna, hogy minimum hat körmondatban kérjek elnézést, hogy ejtem őt. (Mintha ilyenkor az lenne az illendő, hogy bekamuzzam, "az én hibám, nem a tiéd, te csodálatos nő vagy!")
Tehát letiltod a csajt, szó nélkül eltűnsz az éterben, de te tudod, hogy mit gondol, miután nem beszélsz vele többet.
És ezt mégis hogy?
"Szia, köszi a randit, de sajnos úgy érzem, nem illünk össze. Sok sikert a mielőbbi párra találáshoz!"
Ezt olyan nehéz megírni valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!