Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak az emberek abban, hogy nem akarnak többé párkapcsolatot amikor egy idő után mégis ismerkedni kezdenek és kapcsolat is sokszor lesz?
Figyelt kérdés
Több olyan nővel beszéltem már aki kikötötte hogy ők párkapcsolatot nem akarnak a soha többé elegük van az egészből aztán emiatt össze barátkoztam velük reménykedtem hogy nem is lesz párkapcsolata és mikor össze barátkoztam velük egy-két év múlva mégis ismerkedni kezdett és soknak össze is jött a kapcsolat és akkor már nem voltam fontos nekik, bezzeg én 15 éve nem volt kapcsolatom és tényleg nem is ismerkedem és tényleg nem akarok párkapcsolatot és nem is vágyok ráaug. 27. 08:22
11/11 anonim válasza:
Jogos és jó a kérdés: a kémia mindig is működik; nem akarnak egyedül maradni; nem akarnak egyedül maradni, legalább a pénz-költségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!