Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak az emberek abban, hogy nem akarnak többé párkapcsolatot amikor egy idő után mégis ismerkedni kezdenek és kapcsolat is sokszor lesz?

Figyelt kérdés
Több olyan nővel beszéltem már aki kikötötte hogy ők párkapcsolatot nem akarnak a soha többé elegük van az egészből aztán emiatt össze barátkoztam velük reménykedtem hogy nem is lesz párkapcsolata és mikor össze barátkoztam velük egy-két év múlva mégis ismerkedni kezdett és soknak össze is jött a kapcsolat és akkor már nem voltam fontos nekik, bezzeg én 15 éve nem volt kapcsolatom és tényleg nem is ismerkedem és tényleg nem akarok párkapcsolatot és nem is vágyok rá
aug. 27. 08:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Lol, dehogynem akarnak. Én is szeretnék kapcsolatot. Csak nem mindenáron és nem mindenkivel.
aug. 27. 08:33
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
Akarnak, csak max neked mondanak mást. Meg a nők nem tudják mit akarnak... én tizenévesen rá jöttem h a nőknek fogalmuk sincs mit mondanak, mit akarnak és mit csinálnak. Simán az ellentétét csinálják amit mondanak, ha jön egy jó csávó nekik. Nem számít mit mondanak. Az ösztönök, érzelmek irányítják őket.
aug. 27. 08:35
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Megvan az mikor egy görbe este után azt mondod: ,,,Aaahj, sosem iszok többet!"

Na, ez ugyanez. Csalódás éri őket, elegük lesz egy ideig az egészből, aztán feldolgozzák a dolgot és találnak maguknak párt.

aug. 27. 08:36
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Mert nincs még képben az olasz vagy spanyol csődör. A magas, nemes arcéllel rendelkező kisportolt, stílusos, gavallér, több diplomás, az egzisztenciálisan toppon lévő világutazó rosszfiú, remek humorral, és huszas pisztollyal. Ha már a vízcsapból is ezek folynak, akkor minimum minden nőnek az ilyen pasi az alap!
aug. 27. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Mert abban az pillanatban így érzik. Én is megfogadtam hogy soha többet nem biciklizem, egyszer egy nagyon kínkeserves napot adott nekem, 5 évig nem is ültem rá, aztán egy nap tök jó ötletnek tűnt és azóta néha biciklizem.
aug. 27. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván ez nem egy komoly fogadalom, ez olyan mint egy átbulizott este után a "soha többé nem iszok", vagy mikor túleszed magad és azt mondod soha többé, stb.
aug. 27. 09:37
 7/11 Antiszociális lény ***** válasza:
89%

Sok emberből a csalódottság beszél vagy a kiábrándulás a világból és az emberekből..

Én is mondtam már ilyet, de azért mert akkor éppen így éreztem. Most ha ez 1 év múlva megváltozik akkor hazudtam?

Az emberek érzései változnak.

aug. 27. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem igazán tartom ezt hazugságnak, ahogy a #7 válaszoló is írja az emberek változnak. Hogy ha mondjuk 2 hónap után találna párt akkor arra azt mondanám hogy tényleg hazudott, de két év az elég sok idő. Valószínüleg ez időt ad arra hogy feldolgozza az előző párkapcsolatát, és felépüljön belőle pszichésen. Eléggé evidens hogy az emberek döntő többségének lesz párkapcsolata, ezerből egy aki hosszútávon is egyedül marad. Szóval én nem igazán számolnék azzal hogy bárki is egyedül marad aki azt mondja hogy nem akar párkapcsolatot. Lehet 1, lehet 10 év múlva talál valakit, de ez ilyen. Nem tartom hazugságnak sem, minden férfi és nő átmegy ugyanezen legalább 1X.
aug. 27. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
89%

Az ember elkeseredésében gyakran túloz és mond meggondolatlanul dolgokat. Ez olyan, mint amikor egy túlzabálás után azt mondja az ember, hogy ételre napoking gondolni sem akar majd, vagy amikor bepiálás után úgy van vele, hogy alkoholt soha többet...

Illetve változni is változhat a hozzáállásuk, vagy jön valaki, aki sokkal másabbul viselkedik vele, mint az eddigiek.

aug. 27. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Az embereknek változik a véleménye, az élet mindig újabb és újabb élményeket hoz, semmi sem stagnál.

Inkább az lenne a baromi fura ha a jelenlegi lelkiállapotod alapján élnéd le az életed hátralevő évtizedeit.

aug. 27. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!