Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pocakkal lehet még vékony nőm?

Figyelt kérdés

[link]

Ez nem nagy szerintem, 178 magas vagyok és 91 kg

aug. 26. 19:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
70%
Pfejj 😣
aug. 26. 21:00
 22/34 anonim ***** válasza:
13%
#19 mondod ezt úgy hogy te sem vagy sovány. Te sem vagy egy főnyeremény. Kell a jó pasi de te semmit nem teszek azért hogy te jó nő legyél de neked meg meg így is nagyobb esélyed van mint egy hasonló pasinak.
aug. 26. 21:18
 23/34 anonim ***** válasza:
44%
Barátomnak is kb ekkora, 10 hónapja együtt vagyunk és teljes mértékben vonzódok hozzá. 19/L
aug. 26. 21:38
 24/34 anonim ***** válasza:
26%
#23 Es te egy model alkat vagy?
aug. 26. 21:40
 25/34 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom neked a 180cm 55kg (17 bmi) model alkatnak számít de ropinak biztos.
aug. 26. 21:42
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
Egy tohonya, lusta ember testfelépítése látható a képen, aki természetesen jó nőt akar, mert nEkI jÁr! 🤡
aug. 26. 21:43
 27/34 anonim ***** válasza:
58%
25-ös az konkrétan anorexiás
aug. 26. 21:45
 28/34 anonim ***** válasza:
44%
Konkrétan csak ilyen az alkatom. Ektomorf voltom miatt magas, keskeny, és vékony vagyok. Barátom endomorf, tehát alacsonyabb, széles vállú, könnyen hízik, nagyon nehezen fogy.
aug. 26. 21:52
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
22: kábé olyan szemrehányón írod ezt, mintha én ráerőszakolnám magam a jópasikra, akiknek el kéne viselnie, hogy nem vagyok sovány. Exem, aki szintén jópasi volt, teljesen magától kezdeményezett, ő jött oda hozzám, még jeleket se küldtem felé. Talán azt kellett volna mondanom, hogy ne haragudj, túlsúlyos vagyok hozzád, keress magadnak egy sovány csajt!? Nem tehetek róla, hogy vékony pasiknak is bejövök, hadd ne szégyelljem magam miatta.
aug. 26. 22:02
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Egy molett nő (ha ad magára) sok pasinak bejön, egy kövér pasi (hiába ad magára) viszont jóval kevesebb nőnek.
aug. 26. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!