Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen pocakkal lehet még vékony nőm?

Figyelt kérdés

[link]

Ez nem nagy szerintem, 178 magas vagyok és 91 kg

aug. 26. 19:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
45%
Nekem ennél is nagyobb van.
aug. 26. 19:48
 12/34 anonim ***** válasza:
25%
hogy a nő kompenzája, így vékony nőből kettő vagy három is kellene.
aug. 26. 19:57
 13/34 Senior Séf ***** válasza:
81%
Magaddal szemben miért nem támasztottál követelményeket?
aug. 26. 20:15
 14/34 anonim ***** válasza:
58%
Túlsúlyos nőként se hagynám, hogy egy ilyen rám feküdjön, fúj.. Inkább maradok szingli örökre.
aug. 26. 20:15
 15/34 anonim ***** válasza:
55%

Kövér férfi senkinek sem kell. Senkid se lesz így.

Ez így helyes.

aug. 26. 20:17
 16/34 anonim ***** válasza:
27%
Van az a pénz
aug. 26. 20:35
 17/34 anonim ***** válasza:
27%

#15 de a kövér nők megérdemlik hogy legyen jó testű párjuk ugye?

#14 mert neked jár a jó pasi igaz?

aug. 26. 20:37
 18/34 anonim ***** válasza:
68%

Itt nem csak a "pocak" gond, de az egész test izomtalan, formátlan, baromi szőrös, teljesen igénytelen az egész megjelés, de maga a fotó is. Nem igaz, hogy arra a fél percre nem lehet odafigyelni a látványra, amíg lősz egy szelfit. Úgy nézel ki, mint egy istállóból szökött 60 éves tata.

De neked persze csak vékony, formás nőre áll fel, ugye?

aug. 26. 20:52
 19/34 anonim ***** válasza:
63%
17: hol mondtam azt, hogy nekem JÁR a jó pasi? Senkinek nem jár semmi. Jó pasira vágyok, ha összejön szuper, ha nem jön össze akkor maradok szingli. Nekem a szingliség sokkal jobb, mint összeállni egy a képen linkelt kövér pasassal.
aug. 26. 20:52
 20/34 anonim ***** válasza:
68%

Mi ez a trend mostansag, hogy az ilyen igenytelen hajpacnik dogos, vekony szexi csajt akarnak maguk melle????

A sajat kategoriatokba keressetek, mert egy vekony, sportos no is hasonlo ferfira vagyik, nem egy fotelben zabalo elhizott Janira!

aug. 26. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!