Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hölgyeim! Őszinte válaszokat...

Hölgyeim! Őszinte válaszokat kérek! Melyik ffitípus/karakter tetszik? A sovány/vékony alkatú, vagy a magas, testesebb kisebb pocakkal?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy arcra mind a 2 tipus jóképű,és a magasságuk is meg van.
2019. aug. 16. 00:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem a magas, izmos, szálkás. Így logikus, az a férfias.

De majd a lányok megmondják, én pasi vagyok

2019. aug. 16. 00:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Magas, vékony de sportos-izmos (nem izomagy)
2019. aug. 16. 01:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Na jo.. de ez a tipikus izmos/sportos már már elcsépelt. Ha sétálunk s városban, vagy a bevásárlóközpontokban nem csak izmosabb embereket létunk " szerencsére". Szerintem az a jó ha színes a világ és a felhozatal. Ugyanígy vagyok a nőknél is. Mindenki ezt tipikus csinosan vékony,hosszúcombú szokásos kategorát részesítik előnyben nemektől függetlenül, Ugyanakkor nekem inkább a jó segges csajok is tetszenek,mint a brazil vagy a félvér nők. Tehát most a fenti kérdés esetében is most hagyjuk ezt a szokásos izmos témát.
2019. aug. 16. 01:11
 4/12 Breast ***** válasza:
100%

De ha valakinek a sportos, izmos tetszik miért írja hogy a pocakos meg a sovány tetszik ha nem igaz?

Attól mert nem csak sportos, izmos férfiak vannak attól még léteznek és tetszhetnek lányoknak.

2019. aug. 16. 01:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés úgy szólt, hogy melyik tetszik. Leírtam. Ha nem tetszik a válasz ne tessék kérdezni!
2019. aug. 16. 01:58
 6/12 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Szálkás, feszes.
2019. aug. 16. 07:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért csak két véglet közül lehet választani? Nekem a közepesen magas/magas, vékony, szálkás alkatú.
2019. aug. 16. 08:52
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező "testesebb, kis pocakkal", azaz kövér, s irigykedik azokra, akik jól néznek ki. Ebben a kérdésben vélhetően szeretett volna megerősítést kapni, hogy a nők a "macikat" részesítik előnyben. Én is kövér vagyok, dd nem áltatom magam azzal, hogy jól nézek ki.
2019. aug. 16. 09:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Inkább legyen sovány (majd adok neki rendesen enni, és eljárunk együtt edzeni, nekem is jól esne), ha megvan amúgy az alapvető ecto/mesomorph alkat. Sajnos engem a kis has is zavar. Emberileg nincs bajom vele, csak szexuálisan taszít. Míg a nagyon csontos férfi tud tetszeni az egyéb más tényezők miatt. Másrészt meg lehet valaki látszatra nagyon sovány, de nem kizárt hogy van ott izom. Láttam már ilyet. Emberből azt se nézték ki, hogy magát elbírja, de egyedül elcipelt nehéz berendezéseket, és mikor feszült a kar, azért volt ám nagy nézés hogy honnan fútta oda a szél az izmokat, amik eddig nem látszottak.

Összegezve: inkább a sovány.

2019. aug. 16. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a vékonyak, akár soványak (jobban, mint az izmosak).
2019. aug. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!