Hölgyeim! Őszinte válaszokat kérek! Melyik ffitípus/karakter tetszik? A sovány/vékony alkatú, vagy a magas, testesebb kisebb pocakkal?
Szerintem a magas, izmos, szálkás. Így logikus, az a férfias.
De majd a lányok megmondják, én pasi vagyok
De ha valakinek a sportos, izmos tetszik miért írja hogy a pocakos meg a sovány tetszik ha nem igaz?
Attól mert nem csak sportos, izmos férfiak vannak attól még léteznek és tetszhetnek lányoknak.
Inkább legyen sovány (majd adok neki rendesen enni, és eljárunk együtt edzeni, nekem is jól esne), ha megvan amúgy az alapvető ecto/mesomorph alkat. Sajnos engem a kis has is zavar. Emberileg nincs bajom vele, csak szexuálisan taszít. Míg a nagyon csontos férfi tud tetszeni az egyéb más tényezők miatt. Másrészt meg lehet valaki látszatra nagyon sovány, de nem kizárt hogy van ott izom. Láttam már ilyet. Emberből azt se nézték ki, hogy magát elbírja, de egyedül elcipelt nehéz berendezéseket, és mikor feszült a kar, azért volt ám nagy nézés hogy honnan fútta oda a szél az izmokat, amik eddig nem látszottak.
Összegezve: inkább a sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!