Hölgyeim! Őszinte válaszokat kérek! Melyik ffitípus/karakter tetszik? A sovány/vékony alkatú, vagy a magas, testesebb kisebb pocakkal?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy arcra mind a 2 tipus jóképű,és a magasságuk is meg van.2019. aug. 16. 00:22
11/12 A kérdező kommentje:
#8-as!
Igen.. nekem van egy pocak, de 188 cm vagyok hozzá!
Egyébként számomra nem kell megerősítés,mert mindig voltak, és igaz,hogy most szakítottam.. de véleményeim szerint lesznek még kapcsolataim. És igen.. a kérdést azért tettem fel mert a barátnőimnek tetszett,hogy nagyobb darab vagyok. És vegyes volt a felhozatal. Voltak vékony barátnőim is. Jaa.. és csóró vagyok,tehát nem az anyagi dolgok miatt voltak velem. ;)
2019. aug. 16. 14:31
12/12 anonim válasza:
A magasság mindegy, és csak a vékony alkatúak tetszenek (a kifejezetten soványtól a visszafogottan izmosig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!