Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló 35 év körüli nők! Nem féltek tőle, hogy úgy fogtok járni mint Kunhalmi Ágnes?
Még 33 évesen mondta, hogy minimum 2 gyereket szeretne. Most 41 éves és nincs még gyereke, lehet párja sincs.
Bár lehet, hogy ez is csak egy választási hazugság volt és soha nem is akart gyereket, csak azt hitte ezzel szimpatikusabbnak fog tűnni az emberek előtt.
En csak amnyit lattam belolr eddog hogy öltözködési haj ekszer stilusban utánozza az amerikai nahyfejeket. Semmilyen saját egyénisége nincs.
Pl a gömbfülbevalo is
A ruha haj stb
Egy copy az egesz nő mindenhonnan
35 éves vagyok. Remélem, hogy úgy járok mint Kunhalmi Ágnes a gyerek témát illetően! :) Szerencsés nő. Szerintem csak kampányszöveg volt, amit 33 éves korában mondott...
Istenem, mintha akkora veszteség lenne, hogy nincs gyereked.😅 Nem tudom mikor ébrednek fel azok a férfiak, akiknek tényleg ez volt az egyetlen és utolsó esélye, hogy egy nő lehorgonyozzon mellettük, merthogy ketyeg a "biológiai órája" (jujujj) és talán majd 30 felett bepánikolva lejjebb adja és lehet esélyetek. Már más világot élünk.
Sajnos már ez sem indok, hogy megállapodjunk a fajtáddal... :D
Egyébként te sem akarsz gyereket... Te tudod mit akarsz? Csapdába esett, semmi kilátással nem rendelkező lekötött nőt, öreg korodra házi ápolót, családapa titulus révén némi társadalmi elismerésre szert tenni, mert a szaporodáson kívül az egyéb képességeid ezt nem tennék lehetővé 🤫
Szerintem még mindig jobb gyerektelenül, mint ott állni kétségbeesetten a gyerekkel, akinek valami nyomi, alkalmatlan csávó az apja.
Nyilván szeretnék családot, de ha nincs alkalmas apajelölt, akkor mi a fenét csináljak.
Nem tudom miért hangzik úgy a kérdés,mintha akkora nagy baj lenne, hogy nem szuletik gyerek... komolyan,te ilyen agymosott "szulj még egy magyart"os idióta vagy?
Komolyan amikor meghallok egy gyereket bömbölni meg fejhangon visitozni egy áruházban, hát valahogy nem érzem azt a fene nagy vesztességet, hogy nem vár egy ilyen otthon 😃 szóval,ja. Csatlakozom az előttem szolohoz, hogy már nem az a világ van,ahol a biológiai órájukkal olyan sok nőt lehetne zsarolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!