Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az a nők hozzáállása az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az a nők hozzáállása az anyagiakhoz, hogy: Nem kell a pénzed de légy olyan anyagi szinten, hogy eltudj tartani?

Figyelt kérdés
aug. 26. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem ez a nők hozzáállása. A nők túlnyomó többsége dolgozik, pont úgy, ahogy a férfiak és nem szorul eltartásra senkitől és nem is kéri.
aug. 26. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Sosem akartam, hogy eltartsanak.

Olyan anyagi szinten varok a paromtol, ami kozel azonos az enyemmel. Nem szeretnem, ha o adna bele tobbet a kozosbe es en sem akarok sokkal tobbet beleadni.

Nem is ismerek olyan not, aki ilyet varna el.

Tudd magad eltartani, tudj felretenni a jovonkre es ennyi(cserebe en is ugyanezt hozom).

aug. 26. 14:26
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Ezt ti beszélitek be magatoknak, aztán egymásnak, legfőképp itt...
aug. 26. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Az eltartás kizárólag a gyermek kérdés kapcsán szokott előkerülni.

Én is elvárom a hasonló szintet, mert ketten együtt akkor lehet haladni, ha mindketten kb hasonlóan teszünk a közösbe, nem pedig a másik részét pótolgatja a jobban kereső.

Másrészt ezer ponton okoz(hat) konfliktust a más életszínvonal.

aug. 26. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Azért, mert ha én megkeresek 500k-t egy hónapban, akkor hadd ne kelljen már leállnom 300k-t keresővel. Mellesleg én leszek az, aki szülni fog és gyesre menni, míg ő dolgozik. Ideális esetben.

Eze(ke)n mi nem tiszta egyébként? Te nem ebben a társadalomban élsz?

30n

aug. 26. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
79%

Én tök sok olyan nőt ismerek, aki több pént keres a párjánál. Sőt olyat is, akit évekig(!) a nő tartott el, meg a 2 gyereket is.

Általánosságában pedig azért merülhet fel a kérdés, mert a CSED/GYED/GYES/családi pótlék összege nem egy húdehajnagy pénz. "A gyermekgondozási díj (gyed) maximuma 2024-ben bruttó 373 520 forint". Ez azt jelenti, hogy teljesen mindegy hogy mennyi pénzt kerestél előtte nőként, maximum érték van! Szóval azért át kell gondolni, hogy milyen anyagi háttér mellett vállal egy nő gyereket.

aug. 26. 14:44
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

Akkor igaz ez, ha nőszámba csak a csittifitti luxi 20éves p...kat veszed. A legtöbb nő a környezetemben eltartja magát és dolgozik; együtt fizetik az albérletet vagy együtt vettek házat (vagy hitelt házra). Messze nem olyan számban tartanak el nőket Mo-n, mint ahogy ti vizionáljátok (még akkor sem, ha a gyerekkel 1-2 évig otthonmaradt nőket is számoljuk).

Az más kérdés, hogy a nők hajlamosak jobban meggondolni, kivel lépnek komoly kapcsolatra, és a többségük olyannal nem fog, aki miatt az életszínvonala nagyon nagyot zuhanna vagy ha ki kell tartania egy munkakerülő pasast.

aug. 26. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom mi ez a kognitív zavarodottság pasi oldalról, hogy szerintük a nők egy az egyben olyanok, mint a felsőosztálybeli kitartott feleségek a 20as évekből.

Sokan még akkor is kenyérkereső, családfenntartó isteneknek képzelik magukat, ha van egy feleségük, akit látnak naponta felkelni és menni dolgozni.

Nem értem ezt a gondolatmenetet, és őszintén szólva nem is vagyok biztos benne, hogy van mit érteni rajta.

aug. 26. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem a nők öbbsége nem ingyen tartást keres, hanem fizetés kiegészítést (Férfi pénzéből is gondolkodik mintha az övé lenne). Ha gazdag családból származó - megkönyített életű Enikő keres 600 ezret. Ő azért vár el szintén minimum 600 ezret kereső Gézát.. mert akkor a géza pénzéből is elvesz mondjuk 200at vagy kifizetett vele dolgokat és akkor nem a saját 600 ból kell arra költenie.

7, ezt azért tisztázzuk jó? Amelyik férfi tisztességesen dolgozik 300 nettóért az nem " munkakerülő pasas" ? !

aug. 26. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
80%

"Ő azért vár el szintén minimum 600 ezret kereső Gézát.. mert akkor a géza pénzéből is elvesz mondjuk 200at vagy kifizetett vele dolgokat és akkor nem a saját 600 ból kell arra költenie."

Te tényleg ekkora fogyatékos vagy, vagy csak játszod magad?

aug. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!