Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak, ti hogy éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak, ti hogy éltek egyedül minőségi életet (légy szíves, senki ne mondja, hogy nem lehet)? 37 F.

Figyelt kérdés
Túl sok volt a megcsalás, elhagyás, visszautasítás volt már, 4 éve egyedül vagyok. Annyira nem jó, de próbálok hozzászokni. Más is lehet így, aki biztos boldog. Tőlük kérnék tanácsot, hogy tudnak totál egyedül (1-2 messze élő haverom van csak) teljes életet élni átlagos pasiként, átlagos keresetből (nettó 240-280 között vidéken).
2021. dec. 28. 19:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
tudnék...
2021. dec. 28. 19:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, annyibhobbit lehet egyedul vegezni, az is igaz, hogy én csinálok magamnak programokat
2021. dec. 28. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, én csak szimplán magamnak élek.
2021. dec. 28. 19:16
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Én kb: bulizok, csajozok, ismerkedem, randizgatok, csavargok, nyaralgatok, családommal és a barátaimmal vagyok. Mindig tanulok valamit ujat. Mellette a munkammal és a vállalkozásommal foglalkozom ami szintén úgy indult hogy na akkor most ki tanulok egy szakmat. 32 vagyok minek aggódjak? Ha nincs is párom élvezem az életemet, építem magamat.
2021. dec. 28. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja plusz edzek rendesen. Az lemaradt
2021. dec. 28. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól. Szabad vagyok!! Beszélhetek anyámmal. Húgommal. Köszönhetek a kolléganőmnek stb... Egy hibbant tyúk sem kapja fel ezért a vizet! Micsoda öröm!!
2021. dec. 28. 20:24
 7/13 anonim ***** válasza:

A megoldás! Minőségi hobbik és prostik. Nincs velük nyűg és színjáték. Űrítesz és utána csinálod az dolgod, éled az életed és azzal foglalkozhatsz amivel tényleg akarsz.

Plusz néha beakadhat egy két nem fizetős nő is, ha látják rajtad, hogy boldog vagy.

Anyagilag is jobban megéri, ki lehet számolni pontosan a kiadást, nem úgy mint egy feleségnél/barátnőnél.

Szerintem a lényeg, hogy boldog legyél és ezt megfogják érezni a nők is. Lehet belefutsz az igaziba is.

2021. dec. 28. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:

De miert kell, hogy "total egyedul" legyel, csak mert nincs kapcsolatod?

A (legtöbb) ember tarsas leny, tehat barati kort (akar egy-ket embert) meg kene probalni kiepiteni.

Egyebkent is abbol jonnek az ismerkedesi lehetosegek.

2021. dec. 28. 23:38
 9/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem a lényeg, hogy boldog legyél és ezt megfogják érezni a nők is."

Ja ja megérzik bizony és egyből el is akarják b...ni majd azzal hogy összejönnek vele és el is fogják! :)

2021. dec. 29. 20:09
 10/13 anonim válasza:
9-es válaszát érdemes megfogadni, mert nagyon jól látja a helyzet.
2021. dec. 29. 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!