Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne másnak akarj megfelelni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad! De hogy lesz így párom?

Figyelt kérdés
Mi van, ha én meg vagyok magammal elégedve, de a férfiaknak nem felelek meg? Akkor mégsem igaz az, hogy ne másoknak akarjunk megfelelni, nem? Hogy lesz párkapcsolatom, ha csak magamnak felelek meg?

2023. jan. 14. 21:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
78%
Valakinek ugy is meg fogsz felelni, max tovabb kell keresni.
2023. jan. 14. 21:08
 2/32 anonim ***** válasza:
68%
Férfiakat ilyenkor bezzeg elküldik a fenébe ha ők mondanak ilyet :D
2023. jan. 14. 21:11
 3/32 anonim ***** válasza:
37%

"Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad!"

Ez egy akkora baromság, de úgy általában. Mi van az iskolában, a munkahelyen? Ott is légy önmagad? Nagyon nem. Ott azt kell csinálni amit mások mondanak. És ki mondta, hogy a civil életben ez máshogy van? Egyébként persze, hogy nincs. Divatok, trendek vannak, azokat követni kell, követik is az emberek, mint a rabszolga, nem is kell nekik mondani. Rengeteg kimondatlan dolog van, de a média azért sulykolja ezt a hülyeséget, persze mindenki tudja, hogy ez egy baromság és állandóan azt sasolja, hogy mit kell csinálni, mert valójában ez azt jelenti, hogy "mindennek megvan a maga szabványa, de NEM MONDJUK EL, mert dögölj meg". Ez a liberalizmus.

2023. jan. 14. 21:15
 4/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell mindenkinek párkapcsolat.
2023. jan. 14. 21:29
 5/32 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a leírásból úgy tűnik, hogy azért akarsz görcsösen megfelelni magadnak, hogy más is meg legyen veled elégedve. Ez pedig süt rolad és igzadsagszagu lesz tőle az ismerkedés.
2023. jan. 14. 21:52
 6/32 anonim ***** válasza:
15%

A 20-50 kg plusznál, illetve a kb fsztorlasz bensőnél ez a fogadd el önmagad...háát nem nagyon játszik.

Nézz magadba, nézz magadra, hogy nézel ki, milyen vagy lelkileg...

Sejtem a problémát, jobb neked egyedül szerintem. (szerintem)

2023. jan. 14. 21:56
 7/32 A kérdező kommentje:
Kedves Alfa. Örülök, hogy idetaláltál. Kíváncsian várom a diagnózist. Mi is a problémám?
2023. jan. 14. 22:03
 8/32 anonim ***** válasza:
42%
Hát nem tudom, eléggé késő van, meg fárasztó napom is volt, holnap 10-től, 12:00-ig rendelek privátban ha érdekel. :DDD
2023. jan. 14. 22:13
 9/32 anonim ***** válasza:
96%
Nem megváltlzni kell, hanem fejlődni. Saját magad jobb változata legyél. Mert úgy is meg lehetsz magaddel elégedve, hogy 120 kg vagy és igényteken, de úgy nem foksz bejönni senkinek. Fejlődni mindig lehet. Milyen vagy most? Mi nem tetszik ebben a fiúknak?
2023. jan. 14. 22:16
 10/32 anonim ***** válasza:
5%

7.

Ettől a félnótástól kuncsorogsz tanácsért ?

2023. jan. 14. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!