Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad! De hogy lesz így párom?
"Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad!"
Ez egy akkora baromság, de úgy általában. Mi van az iskolában, a munkahelyen? Ott is légy önmagad? Nagyon nem. Ott azt kell csinálni amit mások mondanak. És ki mondta, hogy a civil életben ez máshogy van? Egyébként persze, hogy nincs. Divatok, trendek vannak, azokat követni kell, követik is az emberek, mint a rabszolga, nem is kell nekik mondani. Rengeteg kimondatlan dolog van, de a média azért sulykolja ezt a hülyeséget, persze mindenki tudja, hogy ez egy baromság és állandóan azt sasolja, hogy mit kell csinálni, mert valójában ez azt jelenti, hogy "mindennek megvan a maga szabványa, de NEM MONDJUK EL, mert dögölj meg". Ez a liberalizmus.
A 20-50 kg plusznál, illetve a kb fsztorlasz bensőnél ez a fogadd el önmagad...háát nem nagyon játszik.
Nézz magadba, nézz magadra, hogy nézel ki, milyen vagy lelkileg...
Sejtem a problémát, jobb neked egyedül szerintem. (szerintem)
7.
Ettől a félnótástól kuncsorogsz tanácsért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!