Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ne másnak akarj megfelelni!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad! De hogy lesz így párom?

Figyelt kérdés
Mi van, ha én meg vagyok magammal elégedve, de a férfiaknak nem felelek meg? Akkor mégsem igaz az, hogy ne másoknak akarjunk megfelelni, nem? Hogy lesz párkapcsolatom, ha csak magamnak felelek meg?

2023. jan. 14. 21:03
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
20%
Hány kg vagy kérdező? Kezdjük a legáltalánosabb problémával.
2023. jan. 15. 08:23
 22/32 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Még mérlegem sincs.
2023. jan. 15. 10:04
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hanyas meretu ruhakat hordasz, ruhaid csak vannak :D
2023. jan. 15. 10:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent az egy dolog, hogy tetszel magadnak, de csak es kizarolag ebben az allapotodban tetszel magadnak, ahogy most vagy? :D Most tegyuk fel, hogy kover vagy, ez egy dolog es nyilvan ez az, amin a legnehezebb valtoztatni, szoval mondjuk, hogy ez most igy marad. Sok dagi lanyt ismerek normalis kapcsolattal, de annyi igaz mindre, hogy az arcuk szep, szepen sminkelnek, a hajuk igenyes, a ruhaik passzolnak hozzajuk, szepen oltoznek.

Azt ne mondd mar, hogy te nem vagy hajlando valtoztatni a hajadon, ruhaidon, semmin se, mert te igy vagy jol es kesz. En is tetszem magamnak, de tetszenek magamnak mittomen barna hajjal is, ha az jobban allna. Ez csak egy pelda. Az, hogy jovanezigy az ne jelentse azt, hogy mindenkepp elutasitod azt, ahogy meg jobb lehetne.

2023. jan. 15. 10:15
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Lehet talán nehezebben találsz párt, de legalább tartósabb lesz a kapcsolat. Mert önmagad lehetsz benne.
2023. jan. 15. 11:54
 26/32 anonim ***** válasza:
35%
Nyilván nem jön válasz a külsővel kapcsolatban. Pedig hiába alszenteskedunk, az az első ami megfog, a első megtart. Ha valaki nem vonz, esélyt sem fog kapni arra, hogy a brlsoje érdekeljen. Persze jöhet a maszlag, hogy felszínes vagyok de ez így van. Nézzétek meg hány normális férfi van aki egyedülálló mert nem úgy nézki ahogy... Én sokat ismerek, házias, normális, kedves, de a külső ugye.... Mindenkinek a jóképű kell, a menő... Nokbol is ugyanez. Aki meg megall egy szürke egér mellett, mindig forgolodik a jó jók után. Így megy ez. Csak nyilván jobb becsapni magunkat azzal az illuzioval, hogy a hajunk nem tetszett a pasinak, vagy nem akar meg kapcsolatot blå blå blå.
2023. jan. 15. 12:54
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

26.

Egy csomó jó kinézetű pasit tudok aki nem talál nőt

2023. jan. 15. 12:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Jajj nem talál vagy nem akar, az nem mindegy😂Kinek mi a jól kinezo ugyebár.. Pl a barátnőmnek aki jó pasi azt én meg sem piszkalnam. Aki tényleg sarmos jóképű, azután diglenek a nők. Volt egy kollégám, úgy nézett ki mint a szürke 50 árnyalatos csávó.. 😂 Mondanom sem kell a házas anyucik is leszek, sőt sokan lefekudtek vele. Nyilván nem volt komoly kapcsolata mert minek, amikor napi 3 is jut.
2023. jan. 15. 13:00
 29/32 A kérdező kommentje:

Itt vagyok.

A méretem 36.

#24. Pedig így van. A világon semmit sem változtatnék magamon. Végre jól érzem magam a bőrömben és szeretek élni. Akinek meg nem tetszik a látványom, hát nem kell rám nézni.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2023. jan. 15. 13:28
 30/32 anonim ***** válasza:
60%

28.

Gondoltam hogy egy unatkozó milf vagy aki csak kötekedni jár ide.

Ezek tényleg jó pasik!

Amúgy nő vagyok!

2023. jan. 15. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!