Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne másnak akarj megfelelni! Légy önmagad! De hogy lesz így párom?
Egyebkent az egy dolog, hogy tetszel magadnak, de csak es kizarolag ebben az allapotodban tetszel magadnak, ahogy most vagy? :D Most tegyuk fel, hogy kover vagy, ez egy dolog es nyilvan ez az, amin a legnehezebb valtoztatni, szoval mondjuk, hogy ez most igy marad. Sok dagi lanyt ismerek normalis kapcsolattal, de annyi igaz mindre, hogy az arcuk szep, szepen sminkelnek, a hajuk igenyes, a ruhaik passzolnak hozzajuk, szepen oltoznek.
Azt ne mondd mar, hogy te nem vagy hajlando valtoztatni a hajadon, ruhaidon, semmin se, mert te igy vagy jol es kesz. En is tetszem magamnak, de tetszenek magamnak mittomen barna hajjal is, ha az jobban allna. Ez csak egy pelda. Az, hogy jovanezigy az ne jelentse azt, hogy mindenkepp elutasitod azt, ahogy meg jobb lehetne.
26.
Egy csomó jó kinézetű pasit tudok aki nem talál nőt
Itt vagyok.
A méretem 36.
#24. Pedig így van. A világon semmit sem változtatnék magamon. Végre jól érzem magam a bőrömben és szeretek élni. Akinek meg nem tetszik a látványom, hát nem kell rám nézni.
Köszönöm mindenkinek a választ.
28.
Gondoltam hogy egy unatkozó milf vagy aki csak kötekedni jár ide.
Ezek tényleg jó pasik!
Amúgy nő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!