Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok kapcsolódni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kapcsolódni a másik nemmel?

Figyelt kérdés
Mindenféle alkoholista, beteg, nárcisztikus, bipoláris embernek van párja, sokszor évtizedek óta, én káros szenvedélyektől mentes, kultúrált, átlagos hobbikkal bíró átlagember vagyok, mégsem tudok ráhangolódni az ellenkező nemre, a randik is rettenetesen kínosak és erőltetettek. Miért?

aug. 26. 05:26
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Külső probléma esetleg?

Ugyanilyen vagyok nőben, de már elváltan 2 gyerekkel és 42 évesen. Van az a kor, amikor a külső a mérvadó és nem a belső.

aug. 26. 07:19
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Ha férfi vagy: mert nem vagy elég jóképű és magas, esetleg nem költesz eleget a lányra a randin.

Ha nő vagy: mert irreális elvárásaid vannak, így akinek tetszel, az nem elég jó neked.

aug. 26. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Az oké, hogy ilyen "extrákkal" bírsz, de külső szemlélő szerint milyen a stílusod, jellemed?

Sokan sajnos nem látják a személyiségbeli hibáikat, ehhez kell legtöbbször külső segítség.

(értsd, pl egy tahó kolléga)

aug. 26. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Van az a kor vagy inkább én szerintem a 2024-es mai világ amikor a külső a mérvadó és nem a belső! 2024 pont ilyen!
aug. 27. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Meh, nem hiszem, hogy a külső az oka, mert elég sok első randin voltam, nem ott szokott a gond lenni. Hanem, amikor az ismerkedés folyik, néhány alkalom után lepattintanak. Viszont igaz, hogy felszínesen jól elbeszélgetek bárkivel, de valahogy sosem mélyülnek el ezek a kapcsolatok. Max. ilyen haveri szinten maradunk.
aug. 27. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!