Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egy lélek hogyan tud kommuniká...

Egy lélek hogyan tud kommunikálni egy másik lélekkel? Össze tudnak kapcsolódni?

Figyelt kérdés
Hány dimenziós lény a lélek? Térben és időben létezik?

2022. dec. 24. 00:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom ,de nekem van egy ismerősöm akivel szerintem szoros lelki kapcsolatban lehetünk mert amikor feltünik az álmomban akkor már tudom hogy pár nap mulva meg fog keresni valamiért, rendesen megálmodom hogy talalkozni fogunk vagy hogy megkeres, durva
2022. dec. 24. 01:16
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én beszélni szoktam a másik lélekkel. Néha telefonon vagy cseten is összekapcsolódunk.
2022. dec. 24. 01:49
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
11 dimenziós, de lehet elszámoltam
2022. dec. 24. 02:28
 4/13 Grimfox ***** válasza:
Mivel térben, és időben nem definiálható, ezek felett áll, ezért kommunikálni sem tud. A kommunikációhoz valamilyen alacsonyabb minőségben meg kell testesülnie.
2022. dec. 24. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a lélek dimenzió nélküli. Ezért tud mozogni egyes dimenziók között.
2022. dec. 24. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
A tér maga a lélek, de ez a tér tudatos és érző is, s jelenleg világként és emberekként mutatja meg önmagát önmagának. De térként állandó, csak a tulajdonságai mulandóak mint a formák és egyéb tulajdonságok, azért tudnak elmúlni a tuljdonságok, tehát a tárgyak, mert nincs önálló létük. Habár a tárgyak vagyis tulajdonságok a tér tulajdonságai, mégsem állandóak mert nincs önálló létük.
2022. dec. 25. 13:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Négy. Bár sokféle definíció van a dimenzióra. Én Thoth tudásában bízom.
2022. dec. 25. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:

"Össze tudnak kapcsolódni?"

Milyen formában? Te sem kapcsölódsz össze azzal, akivel infót cserélsz, hiszen ha úgy lenne, nem tudna ellentmondani.

2022. dec. 26. 06:58
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 Így van, és egyedül a tér dimenziónélküli. És a lélek nem mozog, hanem a mozgás azon belül létezik. A lélek pedig a figyelmét az egészről képes látszólag fókuszálni, ezt éljük jelenleg.
2022. dec. 26. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is dimenzió nélküli vagy akár több dimenziós, ha van ilyen. Az én lelkem pl úgy érzem egyszerre több helyen tud lenni.
2023. jan. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!