Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a párotoknak van egy kis munkája egy másik városban, amivel gyorsan végez, elmentek vele, hogy utána kicsit ki tudjatok együtt kapcsolódni?
Vagy nem munka miatt megy... Fura hogy ennyire egyértelműen elutasította.
Mi szoktunk ilyet csinálni.
Hat nalunk ez siman játszik, de mi szeretjuk egymast, boldogga tesznek az ilyen kozos elmenyek és szeretjuk a kellemeset a hasznossal osszekotni.
Nem mondom hogy a parod nem szeret, csak azt hogy vagy ugy tekint rad mint koloncra, vagy mar tervezett valami mast, vagy csak siman ezt hasznalja arra hogy kitorjon a hetkoznapok unalmabol
Én biztosan magammal vinném.
Ha nem éltek nyitott kapcsolatban akkor az gáz ha megcsal téged.
Szerintem ha gondolod valakivel akit csak te ismersz egyszer kövessétek autóval aztán majd meg látod hová is megy valójában? de csak akkor ha tényleg kíváncsi vagy rá.
Legközelebb is tedd fel neki ezt a kérdést,ha megint meg sem halja kérdezd meg tőle te meg csalsz engem? (Mielőtt fel teszed neki ezt a kérdést az előtt olvas utána milyen reakciókat csinál az ember ha hazudni?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!