Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a párotoknak van egy kis munkája egy másik városban, amivel gyorsan végez, elmentek vele, hogy utána kicsit ki tudjatok együtt kapcsolódni?
5: de szeretem. A baj hogy reggel kelek elkeszulok mindennel hogy a családnak jó legyen. Dolgozom egész nap hogy a családnak jó legyen. Hazajövök a gyerekek ordítanak, megcsinálok mindent hogy a családnak jó legyen. Este kis tanulás a gyerekkel fürdés intézem hogy a családnak jó legyen. Este 10 óra eldolok aludni hogy reggel fél 6 kor kelek hogy mindent megoldják hogy a családnak jó legyen.
Tudod mikor van amikor az van ami nekem jó ? Amikor megyek vidékre , zenét hallgatok a kocsiban és akár még a kisteherautóval utazva egyedül az a pihenésem.
Igen, nem szeretném hogy jöjjön velem azt a kétszer 1 óra autózást amit hetente 1-2x megteszek azt kérem magamnak mint pihenés.
Hát 11es, ezt olvasni is borzalom volt.
Ilyenkor vagyok hálás hogy boldog gyerekteken vagyok.
Az utolsó bekezdésedet is teljesen megértem.
12: átértékelődik a nyugodt pillanat definíciója.
Tegnap akkora káosz volt hogy átmentem ismeroshoz gipszkartonozni. Egész jól flexeltem a profilokat pakoltam furtam dubeleztem.
Békés meg amikor Budapesten autózom ahol mindenki elvileg ideges bemutat a másiknak hát ebből annyit érzékelek hogy nyugi van.
Most itthon pl a gumicukor miatti orditas folyik, vasárnap 6:48 van.
A netegyel6kanalkakaotatejbe orditas már lement.
Nálunk is a férjem mondjuk nem bírja elviselni a hangoskodást. De a nő hova menjen, ha nem bírja tovább?
Egyébként valószínűleg van valaki a dologban, mert a hétalvó férjem hajnalban e felkelt, amit egyébként b nem szokott, roppant kedves volt velem, majd elment, hogy majd jön.
Sajnálom. :(
15bév házasság ennyit ért neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!