Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy nekem sosem lesz barátnőm?
Kb 16 évesen tudatosult bennem az hogy jó lenne egy lány. De már akkor éreztem hogy én valószínűleg senkinek nem fogok kelleni és lehet sosem lesz barátnőm. Már lassan 30 éves leszek és tényleg sosem volt barátnőm. De még csak normális randim sem volt. Csak 2 kaland jött össze.
Másoknak annyira könnyen megy. Vagy szerencsések vagy jó érzékük van hozzá. Szeretnék barátnőt de ahogy telik az idő egyre kisebb az esély. Érdekes hogy fiatalon is így éreztem már. Rossz érzés, főleg hogy a fiatal barátnőm sosem lesz már.
Már nagyon régóta teszed fel ezeket a kérdéseket, ugyanebben a nyafogós, önbizalomhiányos stílusban.
Simán lehet tudni, hogy megint te vagy az a csávó.
A 3-as válaszoló mondatán kellene elgondolkodnod. Teszel bármit azért, hogy legyen barátnőd? Tököket kellene növesztened, bátorság kell, önbizalom és tettek/cselekedet annak érdekében, hogy a célt (barátnő) elérd. Nyafizással semmire sem mész. Hagyd már abba ezeknek a kérdéseknek a gyártását és kezdj el cselekedni és hidd el, hogy össze fog úgy jönni a szerelem.
"Már lassan 30 éves leszek és tényleg sosem volt barátnőm. De még csak normális randim sem volt. Csak 2 kaland jött össze.":
Ugyanez. És mindkettő úgy jött össze, hogy a 10es években végtelen bulira jártam és végül hajnali kettő környékén rámentem a lepattanóra (kövér nő férfi nélkül).
"Figyu, ez a PUA kamu, hogy megsajnáljon valami nyomorult csaj, ez bejött itt valaha?":
Igen, bejött. 2018 nyarán a Peaches and cream clubban egy kövér 22 éves nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!