Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy nekem sosem lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Kb 16 évesen tudatosult bennem az hogy jó lenne egy lány. De már akkor éreztem hogy én valószínűleg senkinek nem fogok kelleni és lehet sosem lesz barátnőm. Már lassan 30 éves leszek és tényleg sosem volt barátnőm. De még csak normális randim sem volt. Csak 2 kaland jött össze.

Másoknak annyira könnyen megy. Vagy szerencsések vagy jó érzékük van hozzá. Szeretnék barátnőt de ahogy telik az idő egyre kisebb az esély. Érdekes hogy fiatalon is így éreztem már. Rossz érzés, főleg hogy a fiatal barátnőm sosem lesz már.

aug. 24. 22:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, ilyen ez....
aug. 24. 22:34
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Mert neked barátnő kell. Én pedig meg akarom szerezni Kis Évát,mert bejön nekem vagy engem Nagy Mária mert szimpatikus vagyok neki. "MI" először megismerünk valahogy valakit aztán merűl fel a kapcdolat. Te kapcsolatot akarsz és keresel valakit. Mi azért veszünk autót/kerékpárt mert ide-oda járni kell. Te azért veszel, hogy autó tulaj légy aztán keresel utat amin mész vele.
aug. 24. 22:39
 3/14 Antiszociális lény ***** válasza:
90%
Írd le, hogy mit teszel az érdekében, hogy legyen barátnőd.
aug. 24. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Figyu, ez a PUA kamu, hogy megsajnáljon valami nyomorult csaj, ez bejött itt valaha?
aug. 24. 22:52
 5/14 anonim ***** válasza:

Már nagyon régóta teszed fel ezeket a kérdéseket, ugyanebben a nyafogós, önbizalomhiányos stílusban.

Simán lehet tudni, hogy megint te vagy az a csávó.

A 3-as válaszoló mondatán kellene elgondolkodnod. Teszel bármit azért, hogy legyen barátnőd? Tököket kellene növesztened, bátorság kell, önbizalom és tettek/cselekedet annak érdekében, hogy a célt (barátnő) elérd. Nyafizással semmire sem mész. Hagyd már abba ezeknek a kérdéseknek a gyártását és kezdj el cselekedni és hidd el, hogy össze fog úgy jönni a szerelem.

aug. 24. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
Úgy nehezen, ha szombat este Gyakorizol, bulizás helyett.
aug. 24. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:

"Már lassan 30 éves leszek és tényleg sosem volt barátnőm. De még csak normális randim sem volt. Csak 2 kaland jött össze.":

Ugyanez. És mindkettő úgy jött össze, hogy a 10es években végtelen bulira jártam és végül hajnali kettő környékén rámentem a lepattanóra (kövér nő férfi nélkül).

aug. 24. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:
6: Csináljuk gyakorlatilag 15 éve és még rosszabb is lett a helyzet, különösen az utolsó 4 évben.
aug. 24. 23:41
 9/14 anonim ***** válasza:
8%

"Figyu, ez a PUA kamu, hogy megsajnáljon valami nyomorult csaj, ez bejött itt valaha?":

Igen, bejött. 2018 nyarán a Peaches and cream clubban egy kövér 22 éves nő.

aug. 24. 23:43
 10/14 anonim ***** válasza:
26%
De ma már nem működne
aug. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!