Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt hogy sosem fogok barátnőt találni?
Úgy érzem egyedül leszek egész életemben, pedig ezt nem akarom. De el sem tudom képzelni hogy szeressen engem egy lány. Meg egy olyan lányt találni akivel összeillünk szinte lehetetlennek érzem. Én eléggé introvertált vagyok, emiatt a nagyon társasági, felszínes lányok taszítanak. A lányok többsége sajnos ilyen szerintem. Alkalmazkodó vagyok nagyon, tehát ha találnék egy olyan lányt akivel összeillünk akkor szerintem hosszú távon jól el lennénk.
De valamiért azt érzem hogy én sosem fogom megtudni milyen kapcsolatban lenni.
Pacsi, mert én se. Mind arra vágyik, hogy legyen egy nagy haveri társaság, akivel összezörrenhettek. Nézzél ki férfiként, legyél jó pasi, helyes.
Ha ez mind meg van, akkor le van szarva, hogy agresszív vadállat vagy, még azt is elnézik, ha egy-két pofon elcsattan, hiszen jó pasi vagy, kár lenne érted.
Hat először is,nem az introvertaltsaggal van probléma,hanem az általánosítással és az üzenetbol érződo onbizalomhiannyal. Először ezeken kellene tudatosan változtatni,és a kisugarzasod ennek következtében jelentősen javulna,ami a másik nem számára is figyelemfelkeltőve tesz majd.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!