Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt kamasz korom óta hogy sosem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem tudok ismerkedni senkivel sem. Elképzelhetetlennek érzem hogy egyszer szeressen egy lány. Miért pont én kellenek neki... Rég óta azt érzem hogy nekem sosem lesz barátnőm ami eléggé rossz érzés. Sok önbizalmat adhat ha valakinek fiatalon összejön.2020. nov. 14. 12:40
1/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy voltam 15 évesen.
És bejött, ma 34 vagyok és soha nem is lett bnőm.
2/4 anonim válasza:
Hidd el jobb is mintha összejöttök majd egyik pillanatról kikur az ajtón az, akivel a jovodet tervezted...
4/4 anonim válasza:
Azért érzed ezt, mert halvány gőzöd sincs, hogyan fogjál hozzá. Teljesen ismeretlen a terület, és az ember az ismeretlentől fél a legjobban. Ráadásul eddig apud tolt mindent a segged alá, ezzel viszont egyedül kell megbirkóznod. De nyugi, teljesen rendjén van ez így, csak ne sokat recskázz, mert az elveszi a bátorságodat. (Ha nincs a sürgető vágy, azt hiszed, hogy még ráérsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!