Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha már nem annyira vágyom barátnőre?
Figyelt kérdés
25 éves koromig nagyon szerettem volna kapcsolatot, próbálkoztam is de soha nem jött össze semmi.
Most 28 vagyok és már annyira nem érdekel az egész. Úgy vagyok vele hogy belefáradtam,meg annyit voltam már szomorú amiatt hogy egyedül vagyok. Szerintem ha lenne barátnőm akkor sem lennék boldog mert már annyira nagy traumát okozott az hogy én nem vagyok sikeres.
aug. 24. 18:28
11/16 anonim válasza:
#10: nap mint nap kapcsolatot létesítek felnőttekkel, különben nem maradnék életben, nagyeszű. Úgyhogy de, érintett vagyok a felnőtt KAPCSOLATOK témájában.
12/16 anonim válasza:
11-es, oké, engem nem kell meggyőznöd, felírhatod akár a homlokodra is nagybetűkkel, engem az sem érdekel.
13/16 anonim válasza:
Kérdező én most 25 vagyok, hasonló helyzetben mint te, teljesen kiégtem az egészben. Sikereim sose voltak nők terén, egy-két kavarás és slussz, 18 évesen szexeltem először és utoljára rendes lánnyal (vele is csak azért mert részeg volt) azóta csak prostik vannak az életemben. Ez van, én is már csak a bátorságot gyűjtöm ahhoz, hogy megöljem magam, csak még túl gyáva vagyok hozzá.
14/16 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy fiatalon megkeseredett emberre egy nőnek sincs szüksége.
15/16 anonim válasza:
Hát jó lenne, ha feleségre vágynának a férfiak,nem csak barátnőre...
16/16 anonim válasza:
15: Egyetértek, de feleség a barátnőből lesz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!