Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan nem léteznek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan nem léteznek olyan àtlag alatti nők akik örülnének hasonló pasinak?

Figyelt kérdés
aug. 24. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%

Én sok mindenben átlag alatti nő vagyok, tisztában vagyok vele, hogy nem kellek egyetlen átlagos pasinak sem, max. kúrni lennék jó nekik, na, azért nem mindegyiknek, biztos lennének olyanok, akinek még egy numerára sem kellenék.

Nekem azonban nem kell átlag alatti pasi, így hát egyedül fogok megöregedni. Ez van... Elfogadtam már ezt a tényt.

Voltak szexkapcsolataim, mindig átlag feletti pasikkal. Most is van egy aki bevállalna, ő is átlag feletti.

Ha enyhén lenne átlag alatti a pasi egy-két dologban, akkor még beleférne részemről a párkapcsolat is, nem repesnék örömömben, de azért elfogadnám, ám ha olyan lenne, mint én nőben, hogy sok dologban átlag alatti, inkább nem kéne.

aug. 24. 16:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Átlag alatti? Miben is? Mert nagyon nem mindegy! Egy vagy több dologban, vagy szinte mindenben? Elég összetett ilyen szempontból a kérdés! Mindenkinek más a fontos, tehát pontosan ez a kérdés nem megválaszolható!
aug. 24. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Voltak szexkapcsolataim, mindig átlag feletti pasikkal. Most is van egy aki bevállalna, ő is átlag feletti."

😮

Ez hogy sikerült?

Tőlem átlag alatti nőként átlagosak sem akarnak semmit. Pedig szexkapcsolat sem feltétlenül kéne, egy alkalomért is már összetenném a 2 kezem. Nemhogy átlag felettiek...

aug. 24. 16:15
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
13. Nem tudom. 🙂 Illetve sejtem, hogy az lehet a dolog mögött, hogy ezek a férfiak nagy szexuális étvággyal rendelkeznek, meg olyasmi típusúak, akik szeretik menőnek érezni magukat, és az ő felfogásuk szerint a menőségbe az is beletartozik, ha minél több nőt tudnak megfektetni, ezért nem is válogatósak, ha csak szexről van szó. Közös bennük még az, hogy nem irigyek, szeretnek az embertársaiknak örömöt okozni, kortól, nemtől függetlenül, barátságosak, nagyvonalúak, nem lenézőek senkivel szemben sem. Ezért náluk szóba sem jöhet olyasmi, hogy ne haverkodnának egy tőlük iskolázatlanabb, szegényebb emberrel (mindegy, hogy férfi vagy nő), hogy ne lennének kedvesek és segítőkészek, sármosak akár egy idős nénivel is. Ezért nem gond számukra az sem, ha egy szintjük alatti nővel beszélgetnek, barátkoznak, eszükbe sem jut, hogy csúnya megjegyzéseket tegyenek rájuk, hogy kinevessék őket, mint ahogy más férfiak tetszik, velük is tisztelettel, előzékenyen bánnak, nekik is ugyanúgy bókolnak, ezáltal nyilván könnyedén tudnak hódítani, és nem degradáló nekik ágyba bújni egy átlag alatti nővel, sőt, dicsőség számukra, hogy el tudták csábítani. Szeret örömöt okozni a másiknak, ezért az ágyban is jók, nem önzők, nem irigylik a szép, finom bánásmódot az átlag alatti nőktől sem, sem az ágyban, sem az ágyon kívül, mert egyszerűen jó emberek.
aug. 24. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
54%
#11 de legalább ennyi jut hogy ingyen szexpartnered legyen. Nekem max akkor ha fizetek érte úgy hogy lennék a helyedben. Ezért könnyebb a nőknek mindegy hogyan néz ki.
aug. 24. 16:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, te nem vagy átlag alatti, vagy azok a pasik csak szerinted voltak átlag felettiek.
aug. 24. 16:55
 17/19 anonim ***** válasza:

14. Munkahelyi ismeretség volt mindegyik. Attól is függ, hol laksz. Pesten, nagyobb városokban könnyebben megy az ilyesmi, kisebb településeken nyilván nemigen van erre lehetőség, senki sem szereti, ha a szájára veszi a falu, valamint ha belelátnak a magánéletébe.

Azonkívül a sikeres ennélfogva átlag feletti ugyanakkor kalandozó kedvű férfiak is nagyobb városokban, főleg Pesten tömörülnek.

aug. 24. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
14/17, ahh, de irigyellek 😳 Sosem volt ilyen mázlim. Engem csak olyan igazán szörnyű alakok akartak, azok is leginkább egy gyors, önző ürítésre, lehetőleg hátulról, hogy az arcom ne is lássák, amúgy meg érzéketlen tahó módon kommunikáltak és viselkedtek. Amit a 14-ben leírtál, igazi álom ezekhez képest... De tény, hogy nem vagyok sem bp-i, sem nagyvárosi.
aug. 24. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Sosem akart velem dugni senki sem, max. a rühes, helyi csöves :D

Kérdőjel alakú hát, ronda haj, fogak, bőr, és amorf test.

Sok átlagos nő mondja magáról hogy csúnya, de persze ők nem csúnyák.

aug. 24. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!