Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan nem léteznek olyan àtlag alatti nők akik örülnének hasonló pasinak?
senkinek se kell átlag alatti semmiből, se ételből, se autóból, se munkahelyből, se fizetésből, se lakhatásból, se nyaralásból, se életből, se kapcsolatból.
Miért pont pasiból kellene egy átlag alatti?
Szerintem aki csúnya, az csak emiatt még nem fog vonzódni egy hasonló külsejű emberhez.
De persze ezt én nem tudhatom, mert gyönyörű vagyok :)
"Szerintem aki csúnya, az csak emiatt még nem fog vonzódni egy hasonló külsejű emberhez."
Így van! Hiába diktálná ezt a logika, lenne ez igazságos. Hogy kihez vonzódsz, azt nem a saját kinézeted ("szinted") határozza meg. Az csak azt határozza meg, hogy kire/mire van esélyed.
#6 azt hogy mit csinál meg mi kell neki nem egy és ugyanaz.
Ha átlag fizetést keresel, akkor max átlag életet tudsz belőle élni. Emberek többsége átlag alatti fizetést keres havonta és átlag feletti életet akar. Ez nem fog összejönni, ellenmondásos. Átlag autóval járnak, nem azért mert nem akarnak jobbat, hanem mert az átlagfizetésükből csak erre futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!