Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan nem léteznek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan nem léteznek olyan àtlag alatti nők akik örülnének hasonló pasinak?

Figyelt kérdés
aug. 24. 14:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem nagyon már nem létezik a suba a subához elv.
aug. 24. 14:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem régen sem léteztek.
aug. 24. 14:42
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

senkinek se kell átlag alatti semmiből, se ételből, se autóból, se munkahelyből, se fizetésből, se lakhatásból, se nyaralásból, se életből, se kapcsolatból.

Miért pont pasiból kellene egy átlag alatti?

aug. 24. 14:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg átlag alattinak meg kell elégednie ugyanazzal
aug. 24. 15:14
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
A jelenkori trendek eléggé tönkre tették az emberek gondolkodását és valóságérzékelését. Hogy kinek mi jár (holott senkinek nem jár semmi, legyen az férfi vagy nő), hogy ki mennyire tökéletes (senki nem az), hogy a többi ember mennyire csak statiszta az ő kis hibátlan életéhez, és hogy mindenki más mennyire másodrendű hozzá képest. Mióta ezekkel mossák a társadalmunk agyát, azóta sokan nem képesek reálisan felmérni se saját magukat, se a többi embert, se a saját lehetőségeiket. Manapság rengeteg vita, és emberek közötti nézetelrérés is ebből származik, akár kapcsolaton belül is. Szerencsére még nem mindenki ilyen, de az átlagra nagyon kihatnak a hülye trendek, ez tény.
aug. 24. 15:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ennek ellenére az emberek többsége átlagos ételt vesz vagy átlagos autóval közlekedik vagy nyaralni is max egy hétvégére megy el.
aug. 24. 15:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
ÖRÜLNI nem. Átlag alatti nőnek sem örül még egy ugyanolyan férfi sem! Ne legyünk már álszentek! BEÉRNI, BELETÖRŐDNI, hogy ez a szintem, ez "juthat" - ilyen van. A hajléktalan sem örömmel fogyasztja a kukából kitúrt ételt... Átlag alattira tényleg senki nem vágyik semmiből. Csak van, akinek nem elérhető más.
aug. 24. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem aki csúnya, az csak emiatt még nem fog vonzódni egy hasonló külsejű emberhez.

De persze ezt én nem tudhatom, mert gyönyörű vagyok :)

aug. 24. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem aki csúnya, az csak emiatt még nem fog vonzódni egy hasonló külsejű emberhez."

Így van! Hiába diktálná ezt a logika, lenne ez igazságos. Hogy kihez vonzódsz, azt nem a saját kinézeted ("szinted") határozza meg. Az csak azt határozza meg, hogy kire/mire van esélyed.

aug. 24. 15:55
 10/19 anonim ***** válasza:

#6 azt hogy mit csinál meg mi kell neki nem egy és ugyanaz.

Ha átlag fizetést keresel, akkor max átlag életet tudsz belőle élni. Emberek többsége átlag alatti fizetést keres havonta és átlag feletti életet akar. Ez nem fog összejönni, ellenmondásos. Átlag autóval járnak, nem azért mert nem akarnak jobbat, hanem mert az átlagfizetésükből csak erre futja.

aug. 24. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!